建議引入掟石制度,以驅逐5p、小學雞同五毛

116 回覆
23 Like 38 Dislike
即係點?會扣血?之後扣完就死?

膠登嗰個制度係公投,啫係由投票決定將啲人禁言甚至bam a/c

btw 你呢個提議幾好

今次抄膠登?

冇話照抄,係改良,況且膠登嗰邊一定支持

膠登同連登都係為對抗早洩霸權而立,大家同氣連枝

係咪好似神魔咁新idea通常base on 舊有idea咁?

如果膠登冇太大迴響,你憑咩企出嚟代表佢哋反對?

我想話制度/ methodology 係冇copyright架

我係咪認真咗

冇話侵犯版權喎
話你抄野姐

咁我日日都抄人呼吸添
多數人暴政

係民主

膠登嗰個制度係公投,啫係由投票決定將啲人禁言甚至bam a/c

btw 你呢個提議幾好

今次抄膠登?

係咪好似神魔咁新idea通常base on 舊有idea咁?

我想話制度/ methodology 係冇copyright架

我係咪認真咗

冇話侵犯版權喎
話你抄野姐

咁我日日都抄人呼吸添

生理需要都話抄
你呢個比喻95搭8喎ching

btw 你呢個提議幾好

今次抄膠登?

我係咪認真咗

冇話侵犯版權喎
話你抄野姐

搞笑,全世界大把地方行緊民主公投制度,邊有話抄唔抄,公投都有版權同專利我都係第一次聽
多數人暴政

可以再諗下點樣改良

btw 你呢個提議幾好

今次抄膠登?

我係咪認真咗

冇話侵犯版權喎
話你抄野姐

咁我日日都抄人呼吸添

生理需要都話抄
你呢個比喻95搭8喎ching

有生理需要就唔算抄?

咁有生理需要去超市拎野食睇怕都唔算係搶
多數人暴政

只要人多反你你就無權講野
多數人暴政

咁你有咩提議可以令連登高質啲?
你都痴線,膠登化係自尋死路呀

咁可以做啲咩令連登高質啲?
你都痴線,膠登化係自尋死路呀

咁可以做啲咩令連登高質啲?

千祈唔好學呢一招
死路一條
反對
於是乎膠登咪俾班小圈子玩哂囉傻撚樓主
反對

咁有咩方法解決到5p同小學雞氾濫的問題?
多數人暴政

agger
好牙 一於趕晒波台班戇鳩走
多數人暴政

多數人暴政

咁你有咩提議可以令連登高質啲?

要高質d好易
首先你要退出先
反對

你咪其中一隻小學雞
反對

你咪其中一隻小學雞

連登打手質素

獻醜不如....
投票ed玩人數既野
一大班假膠玩野阻唔到
易濫用
到時連尼住一定慘過日日收律師信
On9
同膠登有咩分別
到時變成圈子間批鬥
邊度人多就係正義正確
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞