林鄭講既野係我地要改善既位,要留心聽

2320 回覆
11447 Like 65 Dislike
勇武要對準政權呀
[機場防線] 再咁落去我地無可能贏
https://lih.kg/1414005

塞自己不如塞全球
推推推~
多謝林鄭比左咁多多善嘅方向
唔好做自己最憎既人
..
好多人(尤其老一輩)誤解咗 「光復香港,時代革命」 係要搞港獨,好多人因此而反感。

希望大家要改其他口號,或者做好文宣,唔好俾政府用依句去分化我哋同普通人!!
大陸同林鄭而家將成場運動扣帽子成「港獨」呀!!!!將「光復香港,時代革命」性質扭曲而入位!!!!

想借反港獨將衝突同矛盾升級,自己民意翻盤!! 然後合理化升級警方武力同流氓勢力!!

唔好俾位佢地入:
1.唔好再叫「光復香港,時代革命」口號(實際無具體訴求

(再唔係直接打無辜牌,寫我們不是要港獨,而是要基本法承諾的真普選)

2. 繼續具體針對林鄭管治失當+追究警方濫權行為
(亦都最能凝聚民意,同香港人最憤怒、最確切面對既問題

唔好功虧一簣呀香港人!!!!!!!!
push
push
推。
利申:高登開始cd rom 左十幾年,唔好屌我5毛。
民間記者會 香港人加油
push
push
民間記者會 香港人加油
重要野,要推。永不離棄義士。核彈都唔割。保持謙虛,行動大膽
試著說 Hit and run + Be Humble。不要說 Be water
- 游擊戰為主,路障戰,陷阱戰,遠攻戰,3方配合游擊戰
- 與警狗保持長距離防線,防止狗突然衝擊,可以安全退後。
- 短期防守,絕不長期守。
- 如果見到警狗開始佈防,就要立即全部人轉場地,令佢地on99咁浪費時間
- 如果沒有辦法反擊畜龍或水車,不要等待畜龍或水車出現先退後。一見到佢地身影,設路障或陷阱後就立即退後。
- 絕不硬頸,不能硬碰,更不要企硬對峙。
- 不留戀任何戰線地點,要流水式打擊,打擊完就去下一個目標。
- 聽同伴意見,不被捕為主。
------------------
光復香港,時代革命
我地要進步啊!唔可以活係自己嘅世界到
民間記者會 香港人加油
Push
民間記者會 香港人加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞