[光復香港 時代革命] 李斯特城球迷討論區(4)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
唔敢高估李城李城有曬優勢都可以輸自已
幾矮法?
蜜瓜已confirm
祝佢前程似錦
good luck
要搵人替唔好喺英超買啦
果啲撚樣無意思見我地賣左好價就想鋸我地 去法甲德甲買好過啦
ake 75m
我地依家需要係買一個價廉物美既後衛
從來個問題係麥龜唔係由第一秒已經100lv而係由佢黎李城50lv升到100lv 簡單講就係李城個體制可以令一個後衛去進步而唔係一黎就勁 即係話我地求其買個順眼對辦既已經搞掂 唔駛太刻意追求買ake 達哥呢類
其實後衛唔急著要買,我哋有四個適用嘅後衛可以用,補Morgan個位同打歐洲賽都可以等一月或者夏季先買,但係依家最缺嘅係翼,打4-4-2,Albrighton 同Barnes 都唔係咁可靠,亦都冇其他選擇,如果話要打4-3-3,咁中場就唔夠人輪換,因為未必次次Maddison 同Tielemans 都一齊出到,以我哋後備中場有Top six能力嘅得Choudhury 同 Mendy,咁翼位就要負責埋出波嘅責任,而且好翼易買過好中場,買翼急切得多,我諗買後衛應該係煙幕嚟。
馬古尼阿媽開心分享:阿仔夢想成真

哈利馬古尼入魔,搖身一變做咗全球最高身價後衞,光宗耀祖,咁值得高興嘅事,佢父母當然要開心分享,馬古尼阿媽就喺個人社交網站帖文,同大家分享喜悅,仲話阿仔自小便鍾意曼聯,如今係夢想成真。

佢阿媽留言話:「阿仔自小便夢想加盟曼聯,當有一日瞓醒時,此事竟然真的發生了,真是夢想成真,我以阿仔為榮。」

曼聯球迷都作出回應,紛紛恭喜佢阿媽,並恭喜晒馬古尼全家添喎。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20190807/bkn-20190807080506608-0807_00882_001.html?fbclid=IwAR3T_aLO-P08i_E0MFbORtPRt7lzuj_5nd8mFsBdcrXrdyVfFEY8ydruiDU&eventsection=hk_sport&eventid=402881074762b02a0147679f96c4415d

蜜瓜一轉會曼狗就現形
簽praet
魔性澎湃
官宣了?
€20m
哇抵喎

5萬歐周薪抵
快D官宣
係咪簽唔成
談判唔friendly?
屌我明了
原來係好似馬佳亞咁
因為就黎轉會
所以唔踢森多既friendlu
Dennis Praet from Sampdoria to Leicester, here we go! The agreement is close between clubs and the Belgian midfielder agreed personal terms. Arsenal have never been interested. 🔵 #LCFC #Leicester #Praet #transfers
A施華會唔會賣走?估唔到摩納哥都唔要佢
唉可惜
英國以外轉會窗仲有一個月,仲有機會賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞