[光復香港 時代革命] 李斯特城球迷討論區(4)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
仆街又燈
0封
屈Dee你條友成日燈
咁都捱唔到
把握力有待改善
2:1
熱身賽無輸過!
大家抖足精神
依幾日都有唔少運動
今舖掂
第一場就剝你浸支那狼浸皮出黎挫你銳氣
呢到真係要讚下tielemans
幾乎全場都見到佢,又攻又守
仲要夠氣踢足90分鐘
咪燈好嗎? btw李城好少攞到開門紅
渣土似乎有指示上下半場速率唔同
下半場出黎逼個勢真係搶錢咁搶
比Fuchs同Cwa踢多啲,球感完全唔掂
剩係短短5分鐘可以交失幾次
希望麥龜唔會比自己太熱愛獌既情意結累死自己啦 問心我覺得佢最明智應該係跟隨前輩腳步去車 咁會理智啲
呢個隨時係佢職涯既轉捩點
一係繼續火箭 一係開始坐過山車
【曼聯巨購】紅魔益街坊 幫侯城袋1.1億

曼聯將以8000萬鎊收購李斯特城中堅哈利馬古尼,只要呢位26歲英格蘭國腳通過體測,就會簽約5年,周薪達到20萬鎊。紅魔鬼獲得猛將助陣,李斯特城收到巨額轉會費,原來背後仲有一個大贏家,就係英冠球會侯城。

侯城2017年以1700萬鎊將哈利馬古尼出售畀李斯特城,合約內有一個條款,就係李斯特城將來賣走哈利馬古尼,侯城可以分到15%轉會費,佢依家賣到8000萬鎊,換言之侯城分到1200萬鎊(約1.1億港元),真係無本生利,亦要多得曼聯出咁高價,侯城先至有呢筆額外豐厚收入。

李斯特城領隊羅渣士承認會方已經接受曼聯嘅報價,佢都認為今次轉會費太瘋狂。不過,對羅渣士而言,可能係好事,因為有一大筆資金可以收購多幾位球員,提升實力。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20190803/bkn-20190803140201130-0803_00882_001.html

8000萬唔係袋曬
原來渣土做緊善事
無呢個條款 人地都唔會17m 放比你
係估唔到 慢走 出到80m 姐
有咁多錢幾時可以簽返個馬列斯級數既球員爭取下歐戰資格
依家都得
50/50
Leicester City 'front runners' to sign €35m Harry Maguire replacement linked with Arsenal and Everton

Leicester City have reportedly earmarked Getafe defender Djene Dakonam as a potential replacement for Manchester United-bound Harry Maguire.

https://www.leicestermercury.co.uk/sport/football/transfer-news/leicester-city-front-runners-sign-3170419
基達菲呢個好野呀
上季差啲幫到有歐聯踢
不過佢地有歐霸未必咁輕易放人
【Now Sports-體育】狼隊領隊紐奴表示,球隊已準備好下周四前往來回旅程達6370英里的阿美尼亞出戰佩歷克足球會。

狼隊將於8月11日今季英超開鑼戰作客李斯特城,不過他們3天前便要前往阿美尼亞征佩歷克足球會,來回旅程遠達6370英里。

原來對家舟車勞頓開咧仲要作客 魯爾占美尼斯又重傷
咁呢三分唔啅住食既話真係過自己唔去啦
打倒支那狼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞