[光復香港 時代革命] 李斯特城球迷討論區(4)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
908有無人著波衫出
係咪好多日本球員都好勤力
見到久保建英好勤力咁
爆菊中
下個星期就真係爆佢菊啦
比人打定佢一打六
好似撩人條女比人打
弱智仔
佢以為自己係麥佳亞查比亞咩

郵報:飲水哥遇襲並受傷,般尼車路士拒絕就事件回應

據《每日郵報》的報道,目前被外借至般尼效力的真禾特在離開球會的途中被打,並受傷。
目前般尼和車路士都沒有確認消息。兩支球隊都拒絕回應和評論這一事件。飲水哥已經18個月無踢英超比賽,這次的傷勢會讓他的處境更糟糕。
今季目前為止,他只在聯賽盃中出場過,踢足90分鐘,他與般尼的合同截止到明年1月。

般尼仲要聯賽盃出左局,即係連出場機會都無埋
真係一個決定玩死自己career
原來佢黎香港已經發過酒癲
【Now Sports-體育】英格蘭中場真禾達上星期在曼徹斯特的夜店與另一名球員的女友搭訕後,被6人襲擊,並被保安趕出夜店。

據英國《太陽報》報道,29歲的真禾達(Danny Drinkwater)在曼徹斯特的夜店大量喝酒後,試圖與英乙球隊斯肯索普球員尼爾夫的女友聊天,當時該女子已表明自己與男友一起,但真禾達仍窮追不捨,尼爾夫要求他離女友遠一點。不久真禾達就遇襲,據了解,當時真禾達曾說,「我不在乎,老友,她要和我一起回家。」

兩人在夜店發生衝突,之後有6名男子向他施襲,讓他受到可怕的傷害。一位消息人士說,「他(真禾達)蜷縮在地上,因為他們反覆地在他的腳踝上跳來跳去,大叫打斷他的腳。他們知道他是英超球星,這是他的生計。到處都是鮮血,這一切都令人非常討厭。」

真禾達目前由車路士外借至般尼,上周,兩間球會都表示他因場外傷患休戰。真禾達在事件中踝關節韌帶撕裂,需要休養長達1個月,此外他的眼部腫黑,額頭嚴重腫脹,肩膀和手臂都傷痕累累。

打撚死佢就啱
點解咁㗎

記得17年簽名個陣份人好nice
以為佢會stay係李城

點知仲早走過馬球王
飲水呢條友技術已經唔係好
係努力勤上勤落先至受重用
依家仲要自甘墮落,上年直頭無踢過
佢作為球員生涯中已經玩完
由佢咁撚水皮都決定轉會軌果刻
佢喺我心目中已經係個鍾意錢多過踢波既仆街 我無燒佢波衫已經好大方
未飲醉未nice囉
你試下好似now單新聞入面爆料講醉到柒下柒下果時問佢 相都撕撚爛你 爭在會唔會一拳打落你度
在德國成名的蘇恩古擁有歐洲頂級中堅的特質:靈活、速度較快、具備一定的盤扭能力。蘇恩古能夠第一時間定位皮球位置,快速落腳解圍及攔截

好好丁
其實今季只係想買個backup CB黎頂Morgan個位,只不過啲人以為係買嚟頂Maguire,叫到鬼死咁高價,要頂Maguire個位,上季一早入咗兩個後生仔啦

雖然唔關李城事
但希望大家都可以TWITTER一吓
http://60fps.live/england-vs-kosovo/
m10唔出好過
對面球風好強悍 唔想佢傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞