Now新聞:本台絕無刪剪直播片段,正向Facebook了解事件

998 回覆
3937 Like 10 Dislike
推爆佢
推呀
< 光復香港 時代革命>

我冇野講 / 我有權唔解鎖 / 我要搵律師 (背定律師電話)
我唔簽任何文件 / 我唔信任何警察 / 我要警誡記錄
我要食飯 飲水 毛氈 去廁所 / 我唔舒服要去醫院
我要睇你委任證同編號 / 你唔好凶我 我會投訴你
```
push

呢單唔可以比佢沉
外國勢力
推呀又想不了了之
隔嚟有post話聯絡咗外媒
唔知跟進成點

消失的七分鐘:已聯絡WSJ, Washington Post & NY Times聯絡中
https://lihkg.com/thread/1382865/page/1
個波搵返未 !?
你地有冇諗過抗爭其實可以咁?!
https://lih.kg/1387789

唔好意思 阻到你地 覺得係呢個post到集思廣義 聚眾人之智會幾有幫助
希望可以幫忙分享 推post 比意見
呢隻陣澍講嘢信唔過
睇下啲支那狗page鳩融啲page喊打喊殺fake news都冇事
香港人台灣人講下支那人支蛆就30日,仲要612封咗青政個page
不過由豬閪伯格已經俾共匪控制,支那主管仔盡力奶共都好撚正常
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞