Now新聞:本台絕無刪剪直播片段,正向Facebook了解事件

998 回覆
3937 Like 10 Dislike
你可能真係技術出錯
有冇人可以肯定當晩喺Facebook睇直播係有呢7分鐘
不如直接send去白宮
英文巴絲係時候寫信去調查豬閪伯格個委會員
送火藥既時候到了
你做過 facebook page admin 未呀, 平時 d marketing campaign 放完野出嚟都唔係話個 post 改相/片野可以唔郁原 post 個時間點而改到相/片, 通常都要 del po 再放
Now話Facebook直播完果段片,佢地係無權edit
有無巴打玩過Facebook直播可以confirm下?
GOOD POINT
Views冇歸零
但條片少咗7分鐘
屌硬FB 6月佢已經滅我同其他人聲
最早係我放上去貼咗
但係除咗自己就冇人睇到我發言
更後期我一出投票聯署宣傳佢就!
冇警告冇投訴之下被消失被滅聲
我個帳號前日定尋日先用得番嚟睇
但係已經唔可以PASTE
一次都被禁
唔係
有可能係有中聯辦既人入左鏡
知道左驚到搵FB做野
正常Live片放咗上Facebook係只可以刪,無得edit
所以應該真係Facebook剪
Push
有可能真係技術出錯
有冇人可以肯定當晩喺Facebook睇直播係有呢7分鐘
成個 fbhk 相關員工都要剷除
咁即係Facebook問題?
支持now告死朱西
[突發] Instagram官方係唔係有河蟹行動
https://lih.kg/1369713

IG都有呢個問題,自動加速某些限時動態
係 直播片會自動上傳重睇 除非之後自己upload
Now今次處理得好呀
第二朝即刻回應 貼返條片 再push notification 澄清
呢d應對先可以令人信服

你睇下垃圾港鐵 叫佢出條cctv叫左一星期先至出幾張月台圖看圖說故事 正一垃圾公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞