Now新聞:本台絕無刪剪直播片段,正向Facebook了解事件

998 回覆
3937 Like 10 Dislike
好剪唔剪係關門呢7分鐘..
好彩果日唔撚訓,一路直播一路睇住關埋門講數情況姐
你地搵下Facebook亞洲區睇頭嘅係邊國人
楷仔告死奶共美國佬
之前FB講過因為美國總統選舉時派送fake news
所以佢地會降低送即時新聞數目
屌你原本唔剪片都冇咩事
依家一剪全香港人都有興趣睇返呢7分鐘
香港FB 全部都係大陸人管
侵最鐘意屌大企業投共
葉虎出沒注意??
Facebook香港總部好似係請大陸人
如果真係維穩維到咁出面 fb messenger同whatsapp可能已經同wechat一樣 對話直送中共資料庫
冇做過同身有屎嘅分別
一直想全民轉用twitter
facebook好多片都係大陸片黎
不如轉個位,全民轉用twitter啦
8月5號大罷工
https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=Ww8Hjk9Y2mI

依條片係尋日出既
求大家搵番個7分鐘
當時有4點01分既截圖

證明當時signal 網站 全部都冇問題
FB淪陷!

大家一定要back up所有嘅片先擺FB, IG同埋Youtube!
Facebook page live重溫片好似係無得edit
即係你見幾粒鐘個隻 除非佢重新upload
但個upload 時間會唔同左
射返落 Facebook !!咁都得
留名

<醫護人員的心聲> 正因為醫護人員要堅守崗位,我地懇請更多香港市民代我地參與罷工!
https://lih.kg/1379247
屌你老母,成萬人係度直播黑警關門講數,技你老屌個西P牌狗
youtube live應該無事, fb唔知
我被FB滅聲時重以為係立場搞我
後來先發現係FB
咁就可以做死facebook啦
港鐵班友一定身有屎
有preview功能輕鬆斬幾刀先出街

btw facebook個app有權限開你電話鏡頭,電話內所有相片,錄音功能,定位記錄
如果佢交晒你啲資料出去應該都幾恐怖
如果係FB後台做手腳呢。。。。。
應該要問問美國佬點睇呢單野啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞