【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史

837 回覆
800 Like 8 Dislike
push
光復香港 時代革命 我要罷工
推! 8月5罷工!!!!!

今日(7月29)1500-1830會有義工係旺角東天橋擺街站等無上連登的市民都可以寫底感受比我地,希望大家支持
【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史
https://lihkg.com/thread/1379634/page/1

https://t.me/hkrevolutiondocument
駛唔駛幫手設計
要 EMAIL留TG比我地先 freemyhk@gmail.com

我地晏少少再開GP
推!!!!!
出唔到人麻煩大家都出字出錢
官方唔電子化,但係都可能會有其他人將佢電子化,變成非官方的電子書。這樣不如官方自己先行發行電子版,例如kindle版本,免費發行在amazon kindle,這樣其他國家的人也更容易接觸。
明白的, 始終有心的都會將佢SCAN做電子版, 但初期我都會發放實體版為先,但我地覺得對局外人黎講, 實體版先容易吸引到佢地打開黎睇
?
認同實體版也重要,除左留念,亦可以有完整紀錄容易解釋返比唔多接觸網上媒體既人。前面史實方面就真係要好完整,好影響本書既供信力。如果有需要,放出之前搵人試閱,我都可以幫手的
好 到時一定會搵各位幫手
推一推
辛苦巴打
其實排完版印之前已經可以放上issuu
未解決到失守問題 唔建議再有對線行為

打LOL 輸線 都要靠龜塔發育

依家發育不良 點同人地6件玩?
真 香港歷史
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞