【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史

837 回覆
800 Like 8 Dislike
呢條問題FAQ有講
唔再重覆
Pish

出POST打錯日期 應該係8月28同8月29號
香港自由之書——報應來了,街站收集投訴信
https://lihkg.com/thread/1510955/page/1

【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史
https://lihkg.com/thread/1379634/page/1
你講起RIDER令我諗起時王

BTW 我吊過個義工改編年史呢個名架喇
我地又無諗過呢個安排...
因為呢本書唔似平時其他個D KICK STARTER PROJECT
我地會再討論下

同埋因為技術同法律問題呢本書唔可以就咁賣
只可以派.
我只可以話我地籌得幾多就盡量派幾多
支持,一定要紀錄低真實嘅歷史,仲要宣揚到國際
你EMAIL比我地留低個CONTACT再睇下點搞
(留埋個連登ID)

其實之前有諗過好似KICTSTARTER咁搞, 但後尾都係照用返GOFUND ME的形式

不過如果出完本書唔夠派又唔夠錢我地可能考慮用你個方式籌多次都唔定
幫推
我地再研究下
不如整電子書,或放埋上 google book 之類
呢個都有人之前講過 但實體有實體的好
已課!香港人加油!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞