【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史

837 回覆
800 Like 8 Dislike
今日(7月29)1500-1830會有義工係旺角東天橋擺街站等無上連登的市民都可以寫底感受比我地,希望大家支持
覺得個封面好似shift左個focus講黑驚咁
真係想完咗先出,不過諗諗吓,如果一個唔好彩輸咗呢單嘢應該永遠不見天日
因為時間有D趕,我地又唔係設計方面的專家, 呢個未係最終決定黎, 如果巴打有意見不妨直說
最主要係真係唔知幾時完... 唉...

同埋我相估呢本書可以係大家抒發情緒同感受,仲有起到互相支持的效果

WE'RE NOT ALONE
我地就係希望咁
唔想俾隻網抽水, 可唔可以直接科水

不過個封面⋯
依度好多改圖美術專才
不如搵佢地幫幫手?
暫時我地等近義工聯絡我地, 真係唔得的話可能到時再開個POST等大家集思廣益, 現階段可能都仲係FOCUS係收集感想呢件事上面先
八月五號齊罷工
Puahh
明白的

但一黎直接科水會有個問題就係短時間內太多TRANSACTION個戶口好大機會會比銀行凍結,到時仲唔方便

二黎咁樣會透明些少, 呢個網相對其他類似網站抽水已經比較少

我地會再考慮下會唔會係安全情況下整到直接課金的途徑,但短期內我地應該都係會用GOFUNDME為主
而家先上去寫感受會唔會太遲
唔會, 我地未截住, 同埋今日同黎近會搵幾日擺街站繼續收集感想
支持 捐錢先
多謝支持
推! 8月5工罷工!!!!!

今日(7月29)1500-1830會有義工係旺角東天橋擺街站等無上連登的市民都可以寫底感受比我地,希望大家支持
【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史
https://lihkg.com/thread/1379634/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞