【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史

837 回覆
800 Like 8 Dislike
會唔會有署名?
唔明
PUSH
8月5 一齊罷工

大家一齊支持下
【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史
https://lihkg.com/thread/1379634/page/1
啱啱捐左, 似乎同籌備目標有一段長距離, 希望可以見證呢本書正式出版, 巴打加油
兄弟爬山
各自努力
互相扶持
不撒不散
你係指本書後面的捐款LIST定係每篇感受下面的下款?
捐款list
可行的情況下會加, 但可能要問下GOFUNDME有無得幫手一次過出左張LIST出黎, 如果無的話我地要搵人一個一個咁記返低就會比較大工程
好撚嬲, 機埸見
推,幾時出
讀稿位係陷阱
讀稿位係陷阱
讀稿位係陷阱

推到唔俾佢哋讀到稿!

一定要咁 KEEP住要咁!

萬人一推所有記者瘋狂插問追問721 811 唔俾仆街政府讀稿政治宣傳!
https://lih.kg/1457037

唔該幫手推個POST
由於上次街站籌左兩日的物資已全部送出比年輕朋友, 相關團體或工作人士, 我地決定再次擺檔.

今次擺檔除左會收集現金券之外, 我地亦會義賣我地的童年回憶——數碼暴龍卡。
另外我地今次亦提供銀行戶口供市民入數訂購,但不設找贖, 方便熱心市民選購. 如果不幸無貨,我地會用其他卡片/物品代替, 不便之處, 敬請原諒。

收集到的現金券會同之前一樣比黎搵我地的年輕朋友/相關團體,
義賣所得收入會投資落國難五金度發國難財,亦會抽出部份比星火同盟及幫助受傷義士。

擺檔地址: 荃灣南豐中心A145舖B位
擺檔日期及時間:

8月14日 下午3點至10點
8月15日 下午3點至8點半

銀行戶口: 015-256-68-02365-9 (東亞銀行)
PM TECHNOLOGY LTD
由於上次街站籌左兩日的物資已全部送出比年輕朋友, 相關團體或工作人士, 我地決定再次擺檔.

今次擺檔除左會收集現金券之外, 我地亦會義賣我地的童年回憶——數碼暴龍卡。
另外我地今次亦提供銀行戶口供市民入數訂購,但不設找贖, 方便熱心市民選購. 如果不幸無貨,我地會用其他卡片/物品代替, 不便之處, 敬請原諒。

收集到的現金券會同之前一樣比黎搵我地的年輕朋友/相關團體,
義賣所得收入會投資落國難五金度發國難財,亦會抽出部份比星火同盟及幫助受傷義士。

擺檔地址: 荃灣南豐中心A145舖B位
擺檔日期及時間:

8月14日 下午3點至10點
8月15日 下午3點至8點半

銀行戶口: 015-256-68-02365-9 (東亞銀行)
PM TECHNOLOGY LTD
已開檔
推阿推阿推阿
沉到有duplicate都有嘅
https://lihkg.com/thread/1445996/page/1
update 一下大家先
本書嘅 Part 1 史實 同Part 2 感想 嘅編輯組同校對組都已經埋左位開始緊。
之前 google form 同 街站一共收集到超過1700 個感想,好多謝大家支持。
眾籌方面就仲要大家努力幫手推下。

初稿暫定九月會出爐 ! ! ! !
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞