心經簡林風水

96 回覆
328 Like 5 Dislike
巴打 香港人做好多衰野咩搞到今時今日咁
就當你打破佐呢個風水陣都改變唔到幾多
七百萬人唔好話風水就連邪法做唔到0變1
大家前世做咗乜我都唔知
不過﹐樂觀啲睇﹐依家個局勢唔一定輸
利申﹕冇卜過
同意﹐關乎700萬人共業而且呢700萬人已出現﹐因同緣都成熟﹐果就自然出現. 改唔到﹐只能改共業之中嘅別業﹐即係大家喺咁衰嘅環境﹐但自己活得較好, e.g 地震幸存者
呢兩個月大家要咬住唔放呀放左 美國都唔睬我地

其實我諗兒家呢個環境就算搞唔成 怨氣又會積多五年再爆發更大 因為個膿頭從來冇起過出黎
家下怨氣沖天...希望七月小啲事啦
依加連地運同風水陣改唔會啲乜
唔會話....哦,我地打破風水陣就乜事都冇
最多係時間推反後姐.....
只係香港人前世做乜錯事呢方面
真心我地某程度算好少佐天災
共業,香港人充滿希望,互助互信?
見到啲牛屎佬 我諗係咪我地呢啲努力工作、正直做人既市民前世做錯啲咩事?要同牛屎佬一齊做香港人?仲要同佢地分擔共業
香港最後一顆良心 唔可以滅!
有興趣 想修道應該從睇咩書入手
可以學藏區 刻巨量的瑪尼石堆化解的
真係學道之人會呃正評?

咪撚講呀你
牛屎佬同我地一齊喺香港係共業﹐但佢打人就係另造新嘅惡業。同佢哋一齊呼吸一齊住喺香港都冇計~
睇下開示錄﹐e.g 廣欽老和尚❨已圓寂❩
可以 不過香港信佛嘅唔多
其實我都唔喺好清楚點分
入門BB班想了解多d
政治來講 ﹐遲早爆一鑊
好明顯﹐大陸唔信香港﹐唔想香港真普選
香港亦都唔會再信大陸
其實我唔係咁鼓勵學玄學﹐因為你隨時要窮一生之力去鑽研﹐但最終一無所成﹐只係執前人口水尾﹐眼見唔少人研究廿幾卅年都唔知自己錯咗喺邊﹐好冤枉。除非你自問係心態開放、思想縝密、又好有天分﹐咁你去學。否則唔建議。
甘如果睇埋其它毒蛇又點睇🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞