心經簡林風水

96 回覆
328 Like 5 Dislike
如果大家唔明就只睇第5點紅字﹐代表中共嘅係❨官❩鬼﹐❨螣❩蛇=邪怪﹐沒有發動沖剋香港=沒有行動布邪陣釘死香港。
講完都唔撚明
講人話啦
答案係中共沒有布邪陣害港?

冇, 就算佢諗住咁樣布陣存心靠害都害唔到.
講完都唔撚明
講人話啦

人話﹕
冇風水邪陣
學過六爻基本功嘅入一入來﹐幫手解一下
巴打拜託了 🙏🏻 我好想知 講埋普通人有咩可做 唔該!

講一單第一手真人真事
話說喺美國有後生仔吸麻被捕﹐根據當地州分法律一定要坐監﹐父母求助某師父﹐某師父教佢念「南無地藏王菩薩」﹐結果念咗唔記得幾耐❨短時間❩﹐當地警察大舉執法﹐拘捕好多人﹐逼爆監倉﹐吸大麻呢啲輕微罪犯就唔使坐喇!
咁大家信嘅﹐就念下
咁格隔離Post祖利安破左d咩
破咗所以無?
定喺不嬲都無?
答案係中共沒有布邪陣害港?
咁格隔離Post祖利安破左d咩
破咗所以無?
定喺不嬲都無?

從卦顯示 一向都無
正如有風水師不認同簡林心經邪陣說法
風水並不是說「形似」甚麼便成一個局
然後又以形制形那麼簡單
請見#25
係咪姐係多聞天王?
啱﹐真哪吒老豆﹐又係財神jambala
香港似唔多人拜喎
寺院通常一入去都見到天王殿﹐但一般較難請到神像﹐除非去藏傳佛像店請jambala
可以求埋武運
幫到自己已經好好
祖利安是個笑話
我冇睇過佢﹐不過坊間玄學人士我都冇研究﹐因為睇風水隨時淪為隨口噏當秘笈﹐轉用六壬六爻比較客觀易明。
所以叫睇紅字﹐answer=冇
冇辦法﹐唔解釋=任我噏
解釋又冇人明﹐預咗
所以我唔太想開post講呢啲
可唔可以開多一卦問香港幾時轉好
搭單問下點解我問乜卦,去任何廟求籤都唔準嘅?已經好誠心
1. 咁下次未求簽先念經迴向畀廟中嘅神﹐睇下點.
2. 可能前世業重﹐凡人惡業越輕﹐善業越多﹐就同神越近channel﹐自然就會有感應。
如果真係業重﹐念下佛號念下經﹐做下善事.
3. 誠意唔單係虔敬咁簡單﹐要意念集中咁求

唔知幫唔幫到你﹐試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞