[LingU]嶺南大學討論區(2)繼續世界大戰

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
呢隻黃貓我呢幾次返都唔見,前年既相

傻貓真係咩人都摸得
好嗲人好得意嘅阿婆
有時會坐咗上我大脾
腳脾都唔敢郁

傻貓真係咩人都摸得
好嗲人好得意嘅阿婆
有時會坐咗上我大脾
腳脾都唔敢郁

*痺

呢隻柑仔
俾外人領養左
之前搞到好大獲

記得啦記得啦,Echo Yun

傻貓真係咩人都摸得
好嗲人好得意嘅阿婆
有時會坐咗上我大脾
腳脾都唔敢郁

咁多年佢都唔中意我
唔畀我掂

我係Part Time Master所以唔太知點叫
傻貓成十幾歲,真犀利,以前讀個時由細睇到大既黃貓就FIV走曬啦

傻貓其實係啊婆

北宿應該都無邊隻唔係阿婆⋯

自爆下,未讀嶺南前有時去影貓,2006個時有兩隻三色,一隻重要我借籠畀義工捉去絕育既;

跟住係已經十一歲既老小虎;

兩隻黃貓,一隻母再生左隻仔,母我知最後FIV併發症好瘦咁走左;

到幾年後莎莎開始出現,成日一把打埋去小虎度,但又會畀我摸同抱

阿黃
另一隻好似叫靚女嘛? 我入學個時已經死左 剩係聽過個名

即係阿黃係上左樓再走?都好⋯

系牙
至少佢安享左晚年

原來已經死左

聽日搵返佢舊相出來先⋯

柑仔好中意我個魚筆袋架
好掛住柑仔

呢隻柑仔
俾外人領養左
之前搞到好大獲

呢隻柑仔
俾外人領養左
之前搞到好大獲

呢隻柑仔
俾外人領養左
之前搞到好大獲

agger

呢隻柑仔
俾外人領養左
之前搞到好大獲

agger

極品

呢隻柑仔
俾外人領養左
之前搞到好大獲

agger

極品

咩事

呢隻柑仔
俾外人領養左
之前搞到好大獲

agger

極品

咩事

連埋班狗公同貓義工開戰
好似係
垃圾 紫呵 決賽比人反cup

想知依家有冇人識小虎
想知依家有冇人識小虎

五毛 user name

公道講句 唔係贏就輸架啦

唔公道咁講句
班mk仔罪有應得

唔公道咁講句
班mk仔罪有應得

其實hall B踢得唔錯
頂到六十分鐘算係咁
係d人體能差無哂力
之前成日用張聯校圖書館卡入lingu lib 溫書, 做功課, 因為我住富泰, 最近既自修室都要出到去市中心 , 我行去lingu lib 都唔洗5分鐘, 個到幾靜又無人, D 電腦都算好用, 又可以 print 野, 真係好開心, 不過岩岩grad 左, 張卡用唔到, 入唔到lingu lib

利申: CU
之前成日用張聯校圖書館卡入lingu lib 溫書, 做功課, 因為我住富泰, 最近既自修室都要出到去市中心 , 我行去lingu lib 都唔洗5分鐘, 個到幾靜又無人, D 電腦都算好用, 又可以 print 野, 真係好開心, 不過岩岩grad 左, 張卡用唔到, 入唔到lingu lib

LU D 女女又唔差

LU D 女女又唔差

halo moto

唔知點解睇到喱到笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞