[LingU]嶺南大學討論區(2)繼續世界大戰

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

博雅教育可以成就一生架
點會乞食
Btw入得lingu你預左無出路

ching又係你

典會矛出路 禾地假假地刀亞洲十大博雅大學 仲要系屯門最高學府 又有何律師

做校董

中大分數 嶺大名氣

嶺大而家周圍打飛機
愈打愈出名
Btw Ching你係?

我地食個飯的

我同好多人食過飯架喎

ching又係你

典會矛出路 禾地假假地刀亞洲十大博雅大學 仲要系屯門最高學府 又有何律師

做校董

中大分數 嶺大名氣

嶺大而家周圍打飛機
愈打愈出名

我地食個飯的

我同好多人食過飯架喎

多女 威
知唔知tran黎LU GPA通常要幾多

你邊到trans先?
hku gpa 可能 1.00都得

恒管

印象中識人係恆管3.8GPA入左黎

恒大3.8唔撚使入來新界西讀書咁辛苦啦
貪有牛咩

你邊到trans先?

恒管

貪有牛咩

agger

你邊到trans先?

恒管

貪有牛咩

我想搵間大學讀下咋
利申: GPA 3.6X 真心想入黎讀

你邊到trans先?

恒管

貪有牛咩

我想搵間大學讀下咋

真心入嚟讀商科

做校董

中大分數 嶺大名氣

嶺大而家周圍打飛機
愈打愈出名

我地食個飯的

我同好多人食過飯架喎

多女 威

收皮啦偽毒

你邊到trans先?

恒管

貪有牛咩

我想搵間大學讀下咋

真心入嚟讀商科

讀嶺南已經衰,仲要入黎讀bba,真係自求多福

你邊到trans先?

恒管

貪有牛咩

我想搵間大學讀下咋

真心入嚟讀商科

我係恒管都唔係讀BBA
諗住黎讀social sciences

恒管

貪有牛咩

我想搵間大學讀下咋

真心入嚟讀商科

我係恒管都唔係讀BBA

3.6應該有其他選擇啦 入嶺南悔終生呀ching

貪有牛咩

我想搵間大學讀下咋

真心入嚟讀商科

我係恒管都唔係讀BBA

你估嶺南亞洲Top10博雅大學個朵好威咩
加上交通又唔方便
當然你想學知識既話歡迎黎嶺南
學術方面嶺南好似唔差

貪有牛咩

我想搵間大學讀下咋

真心入嚟讀商科

我係恒管都唔係讀BBA

你估嶺南亞洲Top10博雅大學個朵好威咩
加上交通又唔方便
當然你想學知識既話歡迎黎嶺南
學術方面嶺南好似唔差

嶺南大學的博雅教育旨在建立學生的公民意識,並培育他們的知識、技能及洞察力,使他們畢業後能在瞬息萬變的環境中,追求自己的目標。嶺大畢業生將具備廣闊且深遠的視野、服務社會的熱忱和能力、理解複雜問題的智慧、面對窘局的忍耐力和成熟的判斷力。嶺大學生受惠於多元教學模式,不論成為領袖或僱員,均同樣出色。

貪有牛咩

我想搵間大學讀下咋

真心入嚟讀商科

我係恒管都唔係讀BBA

你估其他BU個啲易入咩
而家唔轉 驚呢世都無得比我轉
真心一問 Lu係咪真係好差

貪有牛咩

我想搵間大學讀下咋

真心入嚟讀商科

我係恒管都唔係讀BBA

你估其他BU個啲易入咩

你唔驚俾人笑嘅話
嶺南文院唔差
其他唔知

我想搵間大學讀下咋

真心入嚟讀商科

我係恒管都唔係讀BBA

你估其他BU個啲易入咩

你唔驚俾人笑嘅話
嶺南文院唔差
其他唔知

唔差 當水泡一流
hku soci sci second low
lu soci sci first hon點排
hku soci sci second low
lu soci sci first hon點排

Hku for sure

hall c?
你指花生最多?

今年開sem個粒花生

ys
大大粒

究竟係女既姣定男曳

why not both
姣婆遇著胭脂客

冇啦 玩次酒會臭哂朵 值得咩
仲要俾人條女串佢樣衰

咁佢真係樣衰嘅

串個姣婆樣衰?好口賤 條女仲要係bba莊
甘多位手畜 梨地國德今年邊支庄d囡囡醉高/低汁?

最低汁一定係翻譯 無得輸

明明翻譯好多靚女
支莊

明明翻譯好多靚女
支莊

其實今年紫呵同呵f莊都冇靚女

明明翻譯好多靚女
支莊

其實今年紫呵同呵f莊都冇靚女

紫呵支庄

真心入嚟讀商科

我係恒管都唔係讀BBA

你估其他BU個啲易入咩

你唔驚俾人笑嘅話
嶺南文院唔差
其他唔知

唔差 當水泡一流

入得lingu你真係要努力啲裝備自己囉
出路一定好有限架啦
人地一見你lingu個名都已經唔想請你
唯有係整靚份cv架咋
當然你想學野既野歡迎入黎

我係恒管都唔係讀BBA

你估其他BU個啲易入咩

你唔驚俾人笑嘅話
嶺南文院唔差
其他唔知

唔差 當水泡一流

入得lingu你真係要努力啲裝備自己囉
出路一定好有限架啦
人地一見你lingu個名都已經唔想請你
唯有係整靚份cv架咋
當然你想學野既野歡迎入黎

文院唔差 prof幾有料/都幾多係有心教
其他唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞