[LingU]嶺南大學討論區(2)繼續世界大戰

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
枝候選莊又做乜撚野

佢個賣點係無學生會就無紅們夜宴,無良心袋,無sing con

癡撚線
摺撚咗佢啦

行過咁多次 都係見有幾條友坐係個booth做自己野 心諗做乜鳩 定有啲咩我miss左?

派張leaflet好似係a5紙,仲要啲圖係唔啱size搞到係低清

咁惡既 ching讀bba?

吾系牙

Ching social science

笑甚麽 梨刀系

笑什麼,蛋Ching你都係

社科撚圍爐

收皮啦社科狗等乞食啦

利申買左乞衣兜

讀社科真係人唔笑狗都吠

文院狗打飛機
因住d精浸壞部電話牙

吾系牙

笑甚麽 梨刀系

小妹都好驚要乞食
lm

做乜用我個名?

文院狗打飛機
因住d精浸壞部電話牙

吾系牙

笑甚麽 梨刀系

小妹都好驚要乞食

吾洗驚

乞硬ge
枝候選莊又做乜撚野

佢個賣點係無學生會就無紅們夜宴,無良心袋,無sing con

講到唔投佢地就乜柒都無你得玩呀咁嘅款
枝候選莊又做乜撚野

singcon明明就muso都有份搞 無su咪籌委囉 又唔係未試過
咁樣算唔算誤導會眾
Push
枝候選莊又做乜撚野

singcon明明就muso都有份搞 無su咪籌委囉 又唔係未試過
咁樣算唔算誤導會眾

點解選第二次都可以柒成咁
枝候選莊又做乜撚野

癡撚線
摺撚咗佢啦

行過咁多次 都係見有幾條友坐係個booth做自己野 心諗做乜鳩 定有啲咩我miss左?

派張leaflet好似係a5紙,仲要啲圖係唔啱size搞到係低清

啲字都起格
7到唔想理
不過有興趣食花生既聽晚去Con Day啦
7點MBG06
7到唔想理
不過有興趣食花生既聽晚去Con Day啦
7點MBG06

去黎都晒時間
真係好撚柒
不信任
瞄撚準備
枝候選莊又做乜撚野

我反而覺得佢咁樣sale會有大把人投俾佢
我又唔係咁睇,如果佢其他咩都冇做就話直接要脅你姐

佢pro p係柒,有幾日冇野派,但咁係因為佢哋加印緊同改緊內容(利申:係印房見到)

都係聽日見真章,自己感受下再投

佢pro p係柒,有幾日冇野派,但咁係因為佢哋加印緊同改緊內容(利申:係印房見到)

仲要諗下而家都mid term final既月份
手腳慢可以理解
個人睇法,可能我太on9鐘意幫人諗
唔評論佢哋今次宣傳品,我覺得
唔評論佢哋今次宣傳品,我覺得個挽鞋協會係同佢哋有私怨
一黎屈人嫡系,大佬人地嫡系係講上莊偏心一支,wfc另一支,而家得佢哋班柒頭嫡條春

仲要諗下而家都mid term final既月份
手腳慢可以理解
個人睇法,可能我太on9鐘意幫人諗

由傾庄到而家四月,咩都應該準備好啦大佬
就咁睇佢地份貼係房門既單張 我覺得佢地講到學生會既存在就係搞活動飲飲食食
我更加想佢地講下其他職能
好多隻新宿社狗
好多隻新宿社狗

I am good, and you?
好多隻新宿社狗

仲要係咁圍爐
好多隻新宿社狗

仲要係咁圍爐

辣殺
嶺南係咪有新policy
每份assignment 都要交去turnitin
我見呢家d self reflection都要交上去
呢d撚有得抄咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞