[A/I] 新GAME World Cross Saga繁中版-馭時之輪[2]

430 回覆
6 Like 0 Dislike
無野做 係電腦開多個AC,首抽5星 再2下保底 每下都2隻5星 但同我依家果個帳號差唔多
無野做 係電腦開多個AC,首抽5星 再2下保底 每下都2隻5星 但同我依家果個帳號差唔多

想入公會 求收留
補ID 0000-0000-0000-0506-0179

我想問換暗宙定暗貞好

我想問換暗宙定暗貞好

暗宙
想問300幸運係計哂5隻人仔定3隻?齊咗3set幸運石打最難定最易嗰關物語?
想問下300幸運係計晒全隊5隻定其中3隻?齊左幸運石係打5體定最難果關15體會有效率d?
荷魯斯好唔好用 感覺技能唔係好實用
荷魯斯好唔好用 感覺技能唔係好實用

第2rd 擋傷, 攻防都ok
想問問教學抽+2抽,嗰2抽點抽
打到太陽之門.抽哂d石都係得6隻5星...1把5星武..諗緊重唔重好
打到太陽之門.抽哂d石都係得6隻5星...1把5星武..諗緊重唔重好

我4隻5星 1把5星武仲要唔岩用都照玩緊啦
想問問教學抽+2抽,嗰2抽點抽

講緊果兩抽係 "頭72小時之內有頭兩次10抽裡面每一次都一定有一隻5星" 去抽野果版最頂果個就係
Push
申左 HKGIII
ID:ash

我應該換邊隻好?同埋陣容洗唔洗調動下

我 都係4隻5星
一隻送
一隻章換..
一隻光狼
一隻貞德

我 都係4隻5星
一隻送
一隻章換..
一隻光狼
一隻貞德

不要再說了

我 都係4隻5星
一隻送
一隻章換..
一隻光狼
一隻貞德

不要再說了

我覺得冇人差得過我手牌
BTW
係咪3日後有新野抽?
..

我應該換邊隻好?同埋陣容洗唔洗調動下

可以練四星木弓換走一隻盾
多女角留水盾
得罪問句
我有冇咩4 星 係唔錯既
咩水盾個d

PISH
得罪問句
咩水盾個d

PISH

你咪有隻4星水盾囉
得罪問句
咩水盾個d

PISH

你咪有隻4星水盾囉

邊隻係?
同埋有冇咩暗槍..
水盾好像係保護女角?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞