[A/I] 新GAME World Cross Saga繁中版-馭時之輪[2]

430 回覆
6 Like 0 Dislike
話說點解封測幣無得換爪
我隻光巴用左隻三星爪好耐
話說點解封測幣無得換爪

抽隻4星爪
話說點解封測幣無得換爪

抽隻4星爪

我都抽左3隻4星爪

新木弓幾好玩
日版終於抽到暗貞
台版依邊繼續strong hold

想問下應該點組?封幣換暗宙好唔好

暗宙 暗槍都ok
你呢個陣好簡單
前排 暗宙or暗槍 蘭斯 亞瑟
暗宙/槍 換水盾 開buff or 出暈技(新開童話主線有得打)
蘭斯先秒一隻 呃時刻 亞瑟aoe 秒撚晒 好似係
呢個時候我諗你連時刻都未必洗開 睇你隻水盾有幾硬
之後就輕鬆win

我個打法同你差唔多
但琴日6連10抽多左好多條女 諗緊用邊兩隻好。。
利申:原本以為抽童話換火亞

目前有:火盾 木龍 暗貞 童話:木弓 雪女王 仙度拉 光帽
有冇巴打有意見用邊兩隻配水盾好
呢個陣有無問題? 開波暗宙單體秒一隻 逼時刻 之後木拳 暗劍再集火一隻 之後死左暗宙之後 光宙出黎執手尾補刀
呢個陣有無問題? 開波暗宙單體秒一隻 逼時刻 之後木拳 暗劍再集火一隻 之後死左暗宙之後 光宙出黎執手尾補刀

咁你隻暗槍有咩用。。。
應該暗槍前排幫木拳搶位
如果唔係 用何老鼠仲好啦
你呢個陣一定要搶1,2or1,3
因為冇坦 人地2,3連動殺你第4果隻 你就少左隻輸出
岩岩開局,只抽左第一次十抽
開得過嗎.?

暗宙 暗槍都ok
你呢個陣好簡單
暗宙/槍 換水盾 開buff or 出暈技(新開童話主線有得打)
之後就輕鬆win

我個打法同你差唔多

我前3隻都450速左右 幫搶先手之後 後2隻我全攻石 有無得諗?

咁你隻暗槍有咩用。。。
應該暗槍前排幫木拳搶位
如果唔係 用何老鼠仲好啦
你呢個陣一定要搶1,2or1,3
因為冇坦 人地2,3連動殺你第4果隻 你就少左隻輸出

岩岩覆錯 我前3隻速快搶位 之後2隻全攻石ok?
開得過嗎.?

有無巴打可以比下意見
開得過嗎.?

有無巴打可以比下意見

開啦唔好等

暗宙 暗槍都ok
你呢個陣好簡單
之後就輕鬆win

我個打法同你差唔多

竟然唔叫佢換光巴
睇黎冇乜台服人識用光巴

無望十抽有光槍

想問下幸運附屬最高係幾多?
我一直都以為係3 但出咗粒4比我

想問下幸運附屬最高係幾多?
我一直都以為係3 但出咗粒4比我

最高的確係4

有冇巴打有暗盾木拳首抽ac可以同我換
留名 新手想入公會
叫黑仔
留名 新手想入公會
叫Tmans

應該點組隊?
另外我岩岩好存夠左15張封測幣,換邊隻英好?
唔該晒

應該點組隊?
另外我岩岩好存夠左15張封測幣,換邊隻英好?
唔該晒

首抽+頭二十抽起碼三隻正常5星先好開局

岩岩抽多左2隻5*
求教點組隊我唔係好明後衞同交換個function
打pvp成日輸
係咪全部5* 都要練高level?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞