[A/I] 新GAME World Cross Saga繁中版-馭時之輪[2]

430 回覆
6 Like 0 Dislike

岩岩抽多左2隻5*
求教點組隊我唔係好明後衞同交換個function
打pvp成日輸
係咪全部5* 都要練高level?

你果幾隻五星都值得練 除左雅典
交換位 多數係一隻出手快但秒唔倒人既角色換隻全攻秒人 或者換隻坦開buff 例如水盾
又或者將出手比較慢既角換隻坦呃傷害

你個陣我會排
前:暗宙 暗貞 光狗
後:拉 崔斯

正常對面會sm你隻暗宙
你隻暗宙慢過對面兩條友就換拉頂

你d英先得20幾lv 好難唔輸
建議:推爆lv,上齊石,升把垃圾武器爆lv,,刷靚附屬石,最後再搞武器被動技
睇黎冇乜台服人識用光巴

都抽唔倒 點會識用
呢個陣有無問題? 開波暗宙單體秒一隻 逼時刻 之後木拳 暗劍再集火一隻 之後死左暗宙之後 光宙出黎執手尾補刀

咁你隻暗槍有咩用。。。
應該暗槍前排幫木拳搶位
如果唔係 用何老鼠仲好啦
你呢個陣一定要搶1,2or1,3
因為冇坦 人地2,3連動殺你第4果隻 你就少左隻輸出

岩岩覆錯 我前3隻速快搶位 之後2隻全攻石ok?

你前排其中兩隻有信心秒人可以咁玩既
不過而家水盾盛行番 冇隻木拳or木弓都幾難秒 但你好似有木拳

岩岩抽多左2隻5*
打pvp成日輸

交換位 多數係一隻出手快但秒唔倒人既角色換隻全攻秒人 或者換隻坦開buff 例如水盾

你個陣我會排

正常對面會sm你隻暗宙

建議:推爆lv,上齊石,升把垃圾武器爆lv,,刷靚附屬石,最後再搞武器被動技

我仲狂俾晒啲好嘢雅典娜
唔知點解我隻崔斯打人好細力
細到連主線都殺唔到人 已上石+4*武
一開波果次十抽得一隻5星係咪可以收皮

新手上路
首抽 暗貞 抽左2次保底 2次十連
應唔應該繼續玩? 封測幣換暗宙?
另外有個ac係首抽蘭斯 玩邊隻ac好

係咪可以重玩
之前玩過日版
但果陣 已經係主流緊九尾 玉澡前 孫權呢d角色
呢d舊角唔識睇

仲記得果陣抽巴哈 已經係復刻

新手第一日
睇落好似要組純暗隊?
但隻亞瑟好似都好勁
想問之後應該加埋佢落隊定淨係暗?

新手第一日
睇落好似要組純暗隊?
但隻亞瑟好似都好勁
想問之後應該加埋佢落隊定淨係暗?

升好頭5隻先啦
暗宙必升

抽左兩次保底加一次10抽,咁既陣容值唔值得開

抽左兩次保底加一次10抽,咁既陣容值唔值得開

我會開波
巴打如果想再刷 可以俾個ac我嗎?

岩岩抽多左2隻5*
打pvp成日輸

你個陣我會排

正常對面會sm你隻暗宙

用隻拉嚟做咩
我跟左呢個組合玩多幾日
隻拉打人得6x 傷左右
我得堆幸運石同抗性石淨低俾佢
HKG個會係咪玩完
https://holland.pk/xhntbvay

屌咩 3隻5星
btw 係咪冇晒人玩
HKG III
部份人仲玩緊
https://holland.pk/xhntbvay

光宙可以配隻高速換出黎轟人

暗宙本身快 可以呃刻
HKG III
部份人仲玩緊

我叫清光,apply左入公會 可唔可以加我

岩岩抽多左2隻5*
打pvp成日輸

你個陣我會排

正常對面會sm你隻暗宙

用隻拉嚟做咩
我跟左呢個組合玩多幾日
隻拉打人得6x 傷左右
我得堆幸運石同抗性石淨低俾佢

拉 定位算係輸出角

有隻70lv 510攻 380速用火連斬miss 1 hit
都斬得死600-800血 因為被動頭2rd多火攻加成
HKG III
部份人仲玩緊

我叫清光,apply左入公會 可唔可以加我

已收
而家我前排 暗宙 蘭斯 光劍
全部人都配速石
盡可能排到雙劍排1,2用技,可以打到20combo, 再用暗宙一招全體攻
後排仲有光狼同暗貞
不過佢地出動= 多數輸
全部人都配速石
盡可能排到雙劍排1,2用技,可以打到20combo, 再用暗宙一招全體攻
後排仲有光狼同暗貞
不過佢地出動= 多數輸

而個版本通常rd1,2都要有人擋(rd1 水盾/水奶)/(rd2 光雀)
同埋 兩邊都有速度之下 其實好難連hit兩次再群技
我通常會一隻疊hit一隻aoe

巴打可以試下
暗宙 蘭斯 暗貞
水盾 加一隻迴避角 rd1暗宙搶速換水盾上技擋
全部人都配速石
後排仲有光狼同暗貞
不過佢地出動= 多數輸

而個版本通常rd1,2都要有人擋(rd1 水盾/水奶)/(rd2 光雀)

巴打可以試下
暗宙 蘭斯 暗貞

光狼算唔算係迴避角?定貝兒/小紅帽?
只有呢啲

我唔明你個組合,如果換左水盾,雙劍疊完都無輪出角攻擊,咁round 1 咪浪費左?
同埋點解加迴避角既?
全部人都配速石
後排仲有光狼同暗貞
不過佢地出動= 多數輸

巴打可以試下
暗宙 蘭斯 暗貞

光狼算唔算係迴避角?定貝兒/小紅帽?
只有呢啲

我唔明你個組合,如果換左水盾,雙劍疊完都無輪出角攻擊,咁round 1 咪浪費左?
同埋點解加迴避角既?

算,見有高排名人用, 純粹係避到技
水盾好大機會rd1保到刻, 雙劍本身就幾痛,特別係暗貞

首抽邊個好250石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞