其實警察唔會贏

393 回覆
3818 Like 22 Dislike
香港人加油
可唔可以申請 禁止唔守警察通例嘅人行駛警權

咁樣似乎會易入口d,
同埋萬一法庭反對,會係一粒核彈
好想知...

大家對「贏」嘅定義係乜?
https://lih.kg/1375727
法庭真心覺得警犬做乜都係出於善意,完
Try to deduct taxes, reduce the taxes we pay.
Sor 手足按錯了負皮
我想講其實我地本來已經一無所有,冇野可以輸
PUSH
希望大家入去填低感受
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmxGktTO9MbC1TsNdGqfOPpgjLUgV9VzpD98fy3tLWCRmyig/viewform?usp=sf_link

出一本屬於香港人嘅自由之書
https://lih.kg/1359361
Gaining liberty is not the hardest part - keeping it is.
由佢612強制清場一刻開始 就知佢注定輸 係時間問題
無一個警隊會贏到長期示威 佢最後都會畀新政府制裁

我地而家要做既
係堅定不移
正解
係呀,暴力的人從來都未出場
佢地都係香港人,都有屋企人,又有下一代,佢地最多咪做到退休,但佢地既下一代一樣要面對,香港仆街佢地都唔會好得去邊
6月開始個陣都無人相信香港人全進化到大和解,
進化到由用雨傘擋到用起盾。
要相信香港人,而且危難入面當人人自危,每個人就會自我反抗
棄保將會好快出現。
Push
覺得打飛機係因為將

警察唔會贏 諗成 警察會輸/我地會贏

我想講既係當敵人唔會贏
我地就要更加堅持到底 無論警察武力再升級幾多 再洗幾多橫手
反正佢地唔會贏 我地堅持到底就得

係堅持到底 唔係 反正佢地唔會贏 = 我地會贏
有我地會贏/贏緊幾多既心態先係打飛機
但係你計漏咗香港人嘅怕事同埋奴性
無人羸呀,
香港輸晒

墜落到要爭取返民主&自由
up
推比所有人睇到,班黑警擺撚到明企硬all in
我哋輸,唔打緊. 但係哋只要輸一次,佢哋就冚家慘,所以你見佢哋唔出委任證,因為佢哋都驚將來會俾人清算。
放心,我睇唔到我哋會輸,除非你哋願意就咁放棄,願意之前所有血都白流。我就唔願意,你哋呢? 出過黎嘅200萬人呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞