其實警察唔會贏

393 回覆
3818 Like 22 Dislike
元朗2.0已經有好多師奶開始撚狗
希望越來越多勇武師奶
民心歸我地
咁你覺得點做先有用
好老實人地根本唔會輸,大量人力物力,高薪補水足,資源多,補給夠.相反勇武傷一個就小一個,長期抗爭又無資源
畜聾, 員佐白卡會,吹女彈, on9子彈, 胡椒
來來去去係咁多
“每次執法都係一鋪定生死”

唔buy執法2個字
因為佢哋只係行緊私刑
但掛住執法2個字喺嘴邊
希望多啲人睇到
當打氣都好
落後緊唔緊要,最緊要唔好覺得自己輸!
其實恐懼係最大問題
理性思考只要警狗唔開得真槍其實人數優勢既我地係應該贏
慢慢會睇下每一次對抗慢慢進步
由一開始6月俾人清場, 俾人打
去到琴日已經有時候係反而擊退班狗
終有一日會克服恐懼, 到時候就係班狗見到我地要驚
提提班黑警 你地冇道德底線 都只可以係著住制服既時候
逼到對家冇底線 後果係7/24 隨時係你左近
但大概篇文章我係認同的
警察放左工之後除低制服同槍就係普通人,但係市民係唔會忘記佢地既暴行,如果警察既暴行再一步升級,市民冇辦法再係示威到同佢地硬碰,咁可能會選擇係警察放左工冇裝備既時候先還擊
另外,警察裝備精良,但係佢地老婆仔女冇裝備,佢地父母冇裝備,警察同佢地既家人唔似高官咁可以住大宅,有保鑣.警察一定有隔黎鄰舍知道佢係警察,如果係住警察宿舍,更加唔洗講,成棟都係警察同佢地既家屬
班犬根本已經目無法紀
佢地根本唔需要民意,係左膠泛民先成日提和平,手無寸鐵,扮弱.勇武咪勇武囉,係有用武器,係有攻擊,反正d人都豁左出去
就算我地輸緊100:0,只要贏一次就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞