[Switch] 火焰之紋章 | FIRE EMBLEM 風花雪月 討論區 (3) | 劇透請用多重引用

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
終於岩岩開始5年後嘅故事,皇女線
屌呢隻game真係好撚惡趣味
5年後殺左舊同學真係會叫得勁慘咁死左去
明明之前對左咁耐散步日日見到,只係諗住原班人馬爆機所以冇挖到角
點知轉個頭班舊同學就比我一刀劈死左
中伏
如果第一個星期就入地下通道會曬咗成過月,你入去之前,系統咪提咗你囉
仲有原來皇女線芙蘭會離隊
我舞女比佢轉,又裝左粒步速戒指係佢度,一個唔該乜柒都冇晒
舞女我都算但你都留番粒戒指比我丫
12月
都係靠死記,問題有重覆過
$900蚊入歐版collector edition 入唔入得過?
我有個快速升熟練度方法,升到技能等級B可以挖角
最佳8分鐘1500(每戰4熟練度,每回合4戰,打咗99回合)

最佳配搭如下

強迫症成功例子

咁二周目有冇得繼承

線上個出擊榜差唔多全部都係紅色人
打黃毛果關 我打死莉絲提雅之後竟然有得揀說服仲要成功
明明無刷過好感
所以真係唔敢搵主角殺佢地,驚會出現啲更慘情嘅對白
其實佢個提示講得好唔清楚,未必意識到個主線等於月尾 不過冇咩所謂啦,單機game冇左一個月都夠打
咁就好,我琴晚殺左兩件,心諗冇咩刷其他班,係個大隻佬無啦啦搵過我傾
想知5年後仲有冇得幫學生自修,打左兩場唔係好覺
有,可能你咁岩未到讀書日
借問一下,重玩其他線時會唔會有野傳承?
依家普通玩藍線,之後應該黃>>>紅。
有兩個問題想問下

第一 學園篇去到幾多月? 想睇下挖角最後限期係幾時

打死神騎士打左3張黑暗轉職證唔見有得用?

見唔到有得轉暗術士果d

唔該哂巴打
即係第二次先打死佢都轉到職?
請問係咪指週末有散步揀果個出擊呀?
可以狂打唔洗行動力嘅戰爭?

Amazon終於到
飲茶你平時有同佢傾計/睇support知佢份人點其實就好易

最難應該係做神父聽人懺悔俾意見嗰個
男角限定,中級同上級各有一個暗法師/暗主教之類嘅職,各要用一張,但最上級冇(最上級暗騎士唔駛張證,兩者冇關係)
而且唔一定轉左中級先可以轉上級暗主教,夠理學lv又有jer嘅角色就轉得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞