[Switch] 火焰之紋章 | FIRE EMBLEM 風花雪月 討論區 (3) | 劇透請用多重引用

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我諗住爆咗一次先開攻略網睇
依家係咪已經爆咗data,知到有幾多條線
線同線之間大唔大分別
我睇上面啲劇透友,已知嘅係5年後,皇女會同教會打,主角會因為同皇女支援度去跟邊邊,咁黃線藍線係咪都係再有分兩條,全隻驚6條線
想問下點樣係咁有禮物送比女女?
種花同周圍執野
想問魚餌有冇得買? 好快冇哂
頭幾章散步個陣有個支線任務接左叫你解救商人之類,之後你星期日揀出擊打左個任佢,散步個陣就會多左兩個商人其中一個就賣魚餌
限量,每個月完左會補貨
支線任 地圖會唔會有show圖示出黎提我接? 驚散步冇行哂miss左
點解你地玩得咁快
我廿幾個鐘都仲未打完學院篇
紅線 岩岩玩到皇女話自已係炎帝個度(個關未得閒打要訓覺
屌你明明係偵探故仔入面係咁強調佢岩岩好唔係度個個一定係煙幕點知佢黎真反而比佢fake鳩左
會,而且你可以係散步個陣睇佈告欄確認今個月有咩任,甚至可以直接傳送去NPC身邊
其他人全部換打法換行法,甚至最後升級嗰個人改打第二個敵人,升級亂數都係無變過
加點亂數好似只能夠重開關卡黎改
不過升得太差又唔想重打你可以回帶然後呢一關都唔比佢攞任何經驗等下一關再升level reset亂數
職業精通唔好再難煲啲...
好似話換把弓武器,唔開近距離還擊,係咁比人打,後面補師補血,咁樣最快升職業點數
起其他網站得知
原來過左學院篇就無得再挖角
我啱啱先過左兩個月

請問點樣可以增加挖角成功率
係咪要升咩值?
會死架...
升最上級職好麻煩
成日送禮都挖角唔到
我全力溝皇女
有時冇得反擊,人地都唔打,打第二個
挖角睇佢需要嘅能力同埋你同佢嘅支援等級
巴哈見到
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=553&snA=4923
唔好意思,我唔係好見到支援等級起邊個位
同埋點樣可以升到依個數值?
過左都有 好似好感度有就得
我打到後期 打死對面有部份有得揀說服投降
可能係學院篇有少少好感度
下次試下全學院有好感會唔會無人死
冇得轉難度,重新玩過,入咗黃軍
請問有冇邊d角色特別廢/勁
黃隊個花輪同學把外傳武咁勁嘅
速度高對方4點
係咪紅國果個?係咪要升魔法系先可以用到歌姬?升左佢做劍士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞