SHF拉打特攝討論區Post559

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

有冇巴打知依三盒咩價?
各位巴打 話說今日係精品開倉執到隻rising mighty kuuga ,但發現右手手臂上關節有啲問題,太實旭唔到,唔可以好似左手咁展開!請問有啲咩方法攪掂?
各位巴打 話說今日係精品開倉執到隻rising mighty kuuga ,但發現右手手臂上關節有啲問題,太實旭唔到,唔可以好似左手咁展開!請問有啲咩方法攪掂?

簡單咪試下用風筒吹下
較到最大吹一分鐘

港魂仲味開

對上一隻
魂限有頭版 special ver
全新 $650 算唔算正常價

港魂仲味開

對上一隻
魂限有頭版 special ver
全新 $650 算唔算正常價

唔算
訂價都係~$535
而家全新$500有找

上個禮拜見人放 650 好似走到
本身我開650 預600走
而家有人排我500, 當係我個價高左少少
但係見到個排字就火滾
睇定D先

簡單咪試下用風筒吹下
較到最大吹一分鐘

浸左滾水都唔得 係咪要較鬆啲螺絲?
港魂仲唔開超人

簡單咪試下用風筒吹下
較到最大吹一分鐘

浸左滾水都唔得 係咪要較鬆啲螺絲?

毒撚自推
有冇人係龍騎迷
有冇人係龍騎迷

唔承認abyss係龍騎系🤷🏿‍♂️
有冇人知海洋堂十三號機依家放幾多
有冇人係龍騎迷

不過都係o既,隻abyss 啲裝甲紋路同原廠龍騎系都有好大分別 又唔同時期出 不過我都覺得佢幾型仔
有冇人知海洋堂十三號機依家放幾多

全新好似至少放到400
有冇人係龍騎迷

不過都係o既,隻abyss 啲裝甲紋路同原廠龍騎系都有好大分別 又唔同時期出 不過我都覺得佢幾型仔

係當年的廢案
有冇人係龍騎迷

火影世界第一
有冇人係龍騎迷

Agree
新入坑正係儲真骨雕有冇問題?
舊版好似冇咁靚
問下咁多位巴打,有無見到邊到有得訂山口隻不動明王,7月再販但尋日行左好多間都無開訂
舊版好似冇咁靚

冇問題
唔好入埋其他坑

但我見龍騎未有真骨雕
遲早會出?
舊版好似冇咁靚

冇問題
唔好入埋其他坑

但我見龍騎未有真骨雕
遲早會出?

冇人會知
舊版好似冇咁靚

冇問題
唔好入埋其他坑

但我見龍騎未有真骨雕
遲早會出?

出都應該唔會連條龍🤷🏿‍♂️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞