SHF拉打特攝討論區Post559

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

很想要嗎

很想要嗎

離題一問

古迦第二代電單車邊到有得賣?

甲蟲會出再版?

好難搵

上星期見ins有電單車,不過$8xx
甲蟲係魂限,應該唔會再販
見過兆萬超人有得賣
再唔係上fb group徵/上Y拍搵

好想佢再出,依家啲炒價貴到hihi

我都想衝返架

700零買到全新冇啡盒
想知再講邊度有

師兄係邊到?旺角?

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100006165/

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100006164/

已訂dark drive 同一個個月同kick hooper一齊玩

隻 Dark Drive 係咪劇場版出?都幾型

很想要嗎

話時話唔知大家知唔知其實b記同東映個心係好憎古加
但如終玩具多人買所以局住出,睇下隻戰琪game
同樣係平成第一代人地圓谷出左迪加仲要最多招又係唯一可變型態,而拉打同高達跟佢黎做而成功復興系列的就係古加同seed

Seed都有出自由仲要同迪加都係一開波就可以用

但拉打唔撚出古加,一開波用的變左電王

所以各位巴打仲想佢出古加一定要多加支持買,等仆街b記向金屈服

對古迦有愛都唔得

無辦法,黑金古加單野激到b記死
東映就個監制同主角

唔知係咩事~可唔可以請巴打講解下

如果大家係細個看古加大又又買過最早期的玩具應該知,個時係無黑金的玩具賣,我行晒香港好多都買不到,原因是無出,因b記都不知有依個
個時係出左街個集b記先知,再加上依d片集集都有打是正常要求,你夠膽死有二集無打,最後一集完左無打之前有片都試過但你可以二集
仲有最強mode最後尾二先出打得一陣,有時飛馬mode一招打爆對方成集就無打
咁多同廣告商作對的野b記點會不嬲

大概明你講咩 但有啲句子睇到我r頭

佢都唔係賣小朋友向既幪面超人...
故事又好睇... 人氣又高 ... 方丈份人...

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100006165/

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100006164/

已訂dark drive 同一個個月同kick hooper一齊玩

隻 Dark Drive 係咪劇場版出?都幾型

請問一下 真骨鋼鬥王幾錢
謝謝
謝謝

謝謝

Thanks 幫fd問 send左比佢睇了
謝謝

謝謝

淘佬 會送埋陰毛
一向喺孤仔訂開,見米青Skull平少少。有冇伏?係咪會遲d派貨?
謝謝

淘佬 會送埋陰毛

我見呢淘寶最平
一向喺孤仔訂開,見米青Skull平少少。有冇伏?係咪會遲d派貨?

去賊船訂啦,最平又準時
精品又名騾仔,遲成個月先派貨

去賊船訂啦,最平又準時

去賊船訂啦,最平又準時

不了
唉 黑金古加 訂499
現貨又420
又要強忍旅淚水 希望孤真係比日版我 個心都無咁
樓主不如下個post改名做shf算,不加特攝拉打

宜家shf的種類好多,我想分享埋美國個d

任貼架喎

有啲野唔可以亂改..

任貼架喎

有啲野唔可以亂改..

其實冇所謂
你貼模型 robot魂 sic 十二吋都可以
唉 黑金古加 訂499
現貨又420

尋日打畀我話到貨
佢話係日版

邊間咁貴499

很想要嗎

各位巴打想問下右邊果兩隻一黑一白咩名?
唉 黑金古加 訂499
現貨又420

又係你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞