SHF拉打特攝討論區Post559

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
依家又想追番隻真骨彫昇華mighty kugga同埋第一代電單車
唔知邊到會有呢
黑金古迦出貨
嗰嗰就後追其他form同電單車
電單車唔買真係對唔住五代

想買都買唔到啦... 電單車喎...
依家又想追番隻真骨彫昇華mighty kugga同埋第一代電單車
唔知邊到會有呢

現時點,依二個最平
黑金古迦出貨

仲有貨點會買不到

對古迦有愛都唔得

無辦法,黑金古加單野激到b記死
東映就個監制同主角

唔知係咩事~可唔可以請巴打講解下

如果大家係細個看古加大又又買過最早期的玩具應該知,個時係無黑金的玩具賣,我行晒香港好多都買不到,原因是無出,因b記都不知有依個
個時係出左街個集b記先知,再加上依d片集集都有打是正常要求,你夠膽死有二集無打,最後一集完左無打之前有片都試過但你可以二集
仲有最強mode最後尾二先出打得一陣,有時飛馬mode一招打爆對方成集就無打
咁多同廣告商作對的野b記點會不嬲

大概明你講咩 但有啲句子睇到我r頭

佢都唔係賣小朋友向既幪面超人...
故事又好睇... 人氣又高 ... 方丈份人...

當年古加個電影版正式講話唔拍的時候咪就係個監制要離開個時間,主角又咁的言論

其實E+果本小說... 我都當左係劇場版架啦... 雖然係最後先有 五代

但當初預拍二部,古代同未來篇
請問依家出面 Ex-Aid beginning set 咩價
請問依家出面 Ex-Aid beginning set 咩價

九百尾至一千頭

九百尾至一千頭

剛剛見現時價999

九百尾至一千頭

剛剛見現時價999

878入手
贏左
黑金古迦出貨

仲有貨點會買不到

現時點仲有冇400-500 既全新mighty form kuuga
黑金古迦出貨

仲有貨點會買不到

現時點仲有冇400-500 既全新mighty form kuuga

加多二,三百就有

九百尾至一千頭

剛剛見現時價999

878入手
贏左

九百尾至一千頭

剛剛見現時價999

878入手
贏左

孤仔
黑金古迦出貨

仲有貨點會買不到

加多二,三百就有

黑金古迦出貨

仲有貨點會買不到

加多二,三百就有

早幾日去行先見到6百幾
港魂又轉乜撚頁面

又少野買
黑金古迦出貨

仲有貨點會買不到

加多二,三百就有

早幾日去行先見到6百幾

放2手齊件有盒新淨500$
黑金古迦出貨

仲有貨點會買不到

加多二,三百就有

早幾日去行先見到6百幾

我當年買一手三多d

仲有貨點會買不到

加多二,三百就有

早幾日去行先見到6百幾

我當年買一手三多d

仲有貨點會買不到

加多二,三百就有

早幾日去行先見到6百幾

我當年買一手三多d

Me too
想問下有無人係孤仔訂左exaid,到現在都未有得攞?
離題一問,若果S.I.C出exaid ,大家有冇興趣?

仲有貨點會買不到

加多二,三百就有

早幾日去行先見到6百幾

我當年買一手三多d

700都唔洗作為fans 你唔係唔買呀
離題一問,若果S.I.C出exaid ,大家有冇興趣?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞