SHF拉打特攝討論區Post559

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

訂左
等現貨
超3好撚型呀
紙紙紙紙紙

訂左

係咪度度都截晒訂架啦而家睇完官圖有啲想買

訂左

唔洗訂啦 正常會跌價

訂左

一扭截咗,我都係上淘寶訂,仲平,
$270 人仔不過多數會遲過香港一兩星期

訂左

老翻

訂左

老翻

唔敢訂淘寶驚假同無acc
中毒 一次過入左真骨紅,究極KUUGA 同DECADE

師兄邊到入同幾錢?
我想入返隻紅kuuga

450 GRUOP入

之前見現時點有380

係咪升華果隻紅

緊係
普通個隻紅係現時點賣緊699

點解普通個隻貴成咁

貨小
想問下師兄邊度有仙人鳴門買,
大概幾錢叫合理
好多地方都搵唔到

同埋想問下知唔知泡菜國邊度有SHF買
大概幾錢叫合理
好多地方都搵唔到

買泡菜啦仲買Shf
大概幾錢叫合理
好多地方都搵唔到

買泡菜啦仲買Shf

泡菜國就算吧啦 毒撚地獄
想問下SHF隻Snipe lv2 係唔係今個星期尾返貨? 買左隻ex aid 想入埋隻snipe, 對手術佬無興趣
想問下SHF隻Snipe lv2 係唔係今個星期尾返貨? 買左隻ex aid 想入埋隻snipe, 對手術佬無興趣

星期四準備狗衝啦

星期四準備狗衝啦

邊到最平,ins?
想買隻darth maul邊到仲有
上年周圍$300左右 好後悔冇入坑
想買隻darth maul邊到仲有
上年周圍$300左右 好後悔冇入坑

準備出qui gon
等下有機會再販

好 咁我等下先
咁vader冇特典$350 kylo$300入唔入得過?
終於送到

差唔多隔左成年先有得玩
耐到shf都就快冇人提起

差唔多隔左成年先有得玩

Gai

差唔多隔左成年先有得玩

係味港貨先咁遲出貨?日版亞瑪遜晨早有貨賣
有生之年等唔等到fang joker真骨雕
有生之年等唔等到fang joker真骨雕

有機會過kiva咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞