前元朗人想講講呢兩日大家熱烈討論既「燒村」

517 回覆
3453 Like 70 Dislike
到今時今日仲係咁諗?
成班戇鳩仔俾人打唔還手?
有邊一個歷史話俾你知唔係以暴制暴?
https://m.youtube.com/watch?v=QbJTdHbdGIU

聽下劉細良點講先啦
要玩macro play
好似M血唔可以淋神主牌
Pish
支持拜山
作為孝子賢孫燒下元寶蠟燭在所難免
樓主好撚鬼 ? 佢講事實o者 !
大J 都好似住丁屋, 佢唔通原屋民咩....
發夢夢見 727 光復元朗裝備:高壓電擊棒雷擊/火噴噴射火球/高壓水槍水銃-可切割大理石/CO2極霜冰刃大劍/風屬性氣槍/無屬性杖
收皮啦鄉下佬出個post就想當咩事都冇發生過妄想

要還架
Push
你估會唔會冇人租
香港人個個想上樓 有地方住就得
駁你唔係因為驚冇人租我個到
我唔係屯元天上水大埔粉嶺個區
市區村屋實有人租
純粹想提一提你地唔好傷及無辜
好住村屋既外來人都係支持我地包括我
利申:全部weekend既都有出去 包括612
光復元朗就一定要㗎啦
不過我個人認為共產黨最鍾意我地為內內鬥
我覺得冇須要主動攻
只要我地去果度遊行佢地已經會嬲到仆街 話唔定仲主動打我地
到時警察隻眼開隻眼閉 我地就可以名正言順咁打鳩返佢地自衛
應該要斷佢哋米路
👍
村公所士多唔係條條村有 我住個到冇
我印象係比較多人住既村先會有
絕對唔希望大家直接攻圍村 地理上太危險 入夜無得走無得避 唔同市區可以換裝搵架巴士搵間鋪

鄉黑本身關係好深 如果市區有黑社會利益 係市區內快閃行動相對有效同安全

不過元朗實在係好危險 我明白大家有幾嬲 第二日就要大家冷靜係唔太恰當
但住左係到咁耐 我真心覺得鄉黑係比黑警更癲 而好多元朗黑警同原居民關係不淺

721後嬲以外好擔心大家忍唔住入元朗報仇 個Post都係搵個巴打幫我整合我想講既野

上環千個防暴都唔擔心 因為義士開始摸熟黑警玩法 但鄉黑真係唔會控制自己殺紅眼
727見
燒祠堂真係無乜用 性價比唔夠大 要燒就燒佢地間屋啦 還掂都係縱火
以暴制暴係岩
但你制暴係會影響咪自己友喎
唔好傷及無辜同禍不及妻兒?
我唔理香港人係咪想上樓
總之呢樣野一定有成本
照你咁樣講啊依家出去示威啊
警察都冇傷害㗎啦,咁做黎有咩用呀
唔好做啊?
傷及無辜嘅時候係咪有人搬走呀
照你咁樣講今日元朗都無人閂門開舖啦
香港個個都搵錢啊嘛
搞笑
推上環連開36槍﹐唔好畀佢淡化
入咗去除時出唔返去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞