前元朗人想講講呢兩日大家熱烈討論既「燒村」

517 回覆
3453 Like 70 Dislike
呢個真,識人係原居民,自己住港島,靠丁權搵勁多錢
唔知多唔多人自己係屋企種啲開心樹呢?
咪就係 一定有用
Pish
屯門良田村,何妖鄉下
元朗廈村鄉,琴晚出最多人
媽媽好勇武
其實你講完班牛屎佬想遠離既目的咪叫緊人唔好拆囉 總之低消都一定要打爛晒啲牌
我都唔希望用火燒到無辜既人
push 有用post

光復香港 時代革命
可以玩老正!班牛屎佬好多掘咗地癃整個地庫,天台唔係起多層就間多幾間房再分租。我地可以分幾組專門招呼最出位果幾條村,用航拍機影違規天台,無差別不停出信投訴,攪興班仆街,等其他的牛屎佬𨳒班有份攪事嘅牛屎佬害𨳊條村。到時班𨶙樣就會𨳒政府過橋抽板,分分鐘乜柒都爆埋出嚟!

手足有無得諗?
樓主咁姐係點先最有效?
我地最撚勁就下午4點到夜晚6點左右
直接拜山先
之後拆祠堂
巴打你咁熟圍村,有咩建議
Make Junius Ho Kwan Yiu and his immediate family members ineligible for U.S. Entry, Citizenship and Visas

https://petitions.whitehouse.gov/petition/make-junius-ho-kwan-yiu-and-his-immediate-family-members-ineligible-us-entry-citizenship-and-visas
兩樣野冇衝突既 最好梗係復仇完等佢地個損失大啲
光復香港 時代革命
斬人個班會唔會係港島返元朗斬呀?
首先我無投過燒村Post 我只係擔心示威者安全
我唔相信只有燒村一條路行 對任何人既危險性都太大

拆祠堂同拆墓我唔反對 好似上面巴打講搞埋「經營場所」我都唔反對
但係玩火 而且係民居玩火 肯在太不智
警黑不兩立ma

連登鍵盤戰士及報警撚開工囉,所有元朗色情賣婬竇口,麻雀館,企街雞,桑拿場,機舖,水貨藥房假藥,錦田車場黑工,酒樓酒吧 通通招換警察去防止罪案
咁冇人租嘅話係咪樓價跌啊咁最後會唔會關事啊
無,因為唔會受理
如果唔係班牛屎佬點會霸到咁耐
官商鄉黑勾結唔係講笑
多謝巴打
元朗絕對唔係大家睇得咁簡單
希望大家諗清楚先好行動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞