前元朗人想講講呢兩日大家熱烈討論既「燒村」

517 回覆
3453 Like 70 Dislike
革命唔好打仗
咁樣同老解有咩分別
唔好以暴易暴咁同黑警有乜分別?
搭你廢事
反正前線嘅都唔會俾你影響到
你自己慢慢推post
算啦你一直搬弄概念 同你講都冇意思
7月21當晚兇徒 都畀人影咗正面相
蘋果都有幫佢哋起底
相信有部分已經著草

外面又吹緊風, 當晚班鄉下佬唔傷新記阿嫂, 周圍刮緊高佬和同其他話事人

如果行動組未有確實資料同計劃
呢一兩日可以用文宣先去搞

如果用逆思考去諗呢單嘢
應該幫黑社會推post
搞到元朗一個禮拜冇人 夠膽出街
兩個禮拜冇人夠膽出街
成個元朗市面死過臘鴨
香港租金人工貴到癲
兩個禮拜 甚至更長時間 冇生意
啲壓力 就會去到班圍頭佬身上
以前夠話反擊警察都會民意逆轉啦
連登軍師或者鬼再見
其實上面好多元朗人既意見都比較正確
如果想落去地面就可以搞祠堂 山墓
如果要有效打擊上次班人只可以等佢地再聚集
無人話唔搞元朗 我頂頭第一句就話支持光復元朗

我第一頁已經講明唔反對大家拆祠堂拆墓
不過希望大家小心玩火傷及無辜

#194咁多行字主要都係想叫大家小心
你就執住一句「快閃行動」屈我係鬼?

建議刮祖墳
風險比較細 不過效果超卓

原居民好信風水
刮祖墳嘅嚴重程度只係比斬佢全家低少少
一定會嬲到仆街

不夠難就難在啲祖墳通常都喺山卡啦
連車都入唔到嘅地方
車去到仲要自己行入去搵
冇人帶路好難搵到
你一直搬弄概念做乜
你淨係識講以暴制暴
警察同無辜既人點同
你咪話我連燈軍師或者鬼囉
我次次都出 次次都企前線
正皮你 就地正法
樓頂篇野論點全部係勸退咁叫支持?
講句支持係頭 論點全部反對 笑撚左
我想講搞邊都好一定係人多先安全 你就叫人快閃黑社會仲講安全?
但「老豆一代」已經發現外面社會繽紛好多 讀多少少書開始識諗 套丁放租搵大錢
搬出去住私樓大屋威比市區人睇 大部份村既村民外人比原居民多
燒哂啲屋真係唔會對牛屎佬好大影響 但祠堂呢?

聽今日好多人要入元朗打番D黑幫!想問下有幾多個打過拳頭交?又若對手出刀時!要用幾多人圍佢?我地難帶刀同佢片!若有人中刀點呀?若衣服顔色一樣會唔會打錯自己友呀!尋晚班友就唔會喇!全日之討論圍住黑衣人、白衣人、堂口、起底、你地係年青人及學生多!知你地難忍此氣!但應要回番正題!不要被帶錯風!
論聲紋鑑定的條件 目的:令何君妖血債血償 [律師朋友幫幫手]
https://lih.kg/1352344

獨立調查?69既都冇呀
一條村主力搞事

有火傷及其他人要考慮
我放工搭西鐵佢地有考慮?

冇人敢租哩度就會租第二度
港豬見租金底就租係有代價
第同元朗白衫收錢就一次
但佢地代價係唔會完
燒 唔係真係用火既意思
邊有人燒人家園丫 村到有老有少
有人都無人會同敢啦 係字眼激d姐
又咁講
我比你燒到村
差佬一定捉人
你好叻仔無比人捉到
捉左果d可能替死鬼
果班黑社會會放過佢地d屋企人咩?
有黑警係到起個人住邊有幾難
你自已屋企比人燒你都報仇雪恨

我希望你地講下就算
因為到時牛屎佬一定重兵等你
入村真係死左都無人知
有叫你拜山 無阻人拆祠堂 同你講燒農地佢一樣種得返野
而且快閃係可以好多人 快閃唔係四散
係行動上唔長留一個地方等黑社會班唔切人
走既時候唔好留低任何一個都可以安全

如果你要繼續屈鬼我無辦法再同你講落去
前線真心好撚多個人都想做個了斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞