(續) 依對情侶好撚嘔心3

1001 回覆
92 Like 28 Dislike
(續) 依對情侶好撚嘔心2

https://lihkg.com/thread/113938/page/1?ref=ios

(續) 依對情侶好撚嘔心

https://lihkg.com/thread/102587/page/1?ref=ios

明明條仔就唔係好似條女咁講到咁愛佢

我地身邊人根本都知

條仔ig 好多都係條女login入去po相 打埋哂懶係好撚sweet既caption

仲有條女其實冇咩真心朋友 得2個tb fd
但其中一個已經反埋面

成日講到自己有幾咁愛屋企人
但明明自己有個呀妹 依家提都冇提過

從來冇同過條仔屋企人影相

仲有好多好多........等你地爆
精選回覆
巴打夜成魔

Mmm家住天水圍景湖居
都豆揸架n手日本七人車
但係成日同人講到自己好有家底咁

心諗你條老泥鄉下婆扮乜撚野
有家底撚會會考0分之後無書讀?撚會連中文字都唔識多隻?撚使做ig beggar? 撚使住全港最cheap屋苑?撚使結婚都要兩公婆寄人籬下?
係有家底就成功需外父幹啦

又講到自己同父母點樣唔介意偽澤森又窮又出軌
覺得愛情至上 總有一日會感動到佢 改變佢

老豆老母以前叫佢搵個真心對佢好 又小康之家出身既 唔好再中落去偽澤森度
但佢梗係無quali搵啦

偽生偽太,定係流生流太至啱?
Any肥 祝你地個'入贅婚禮'唔失禮呀!
ftm有冇人講下
據問性格好有問題
ftm有冇人講下
性格好有問題
延續落去

屌下你 又話好撚鍾意去泰國 去又去撚過
依家又話「沒有到過我們想去的國家旅遊🗺」

屌下你 又話好撚鍾意去泰國 去又去撚過
依家又話「沒有到過我們想去的國家旅遊🗺」

窮撚淨係負擔到去泰國
鄉下佬鄉下婆揸住少少錢去扮土豪
早幾年偽流sam爭人幾十個又失業
無錢去扮土豪 喊咁口

偽sam漏m 唔會話你知
佢地去泰國係坐泰國東方航空 住d cheap地方
幾年去一次泰國都係咁撚霉dum the

佢係真心定搞gag

佢係真心定搞gag

會考0分 冇串錯year咪算好

佢係真心定搞gag

你又啱

佢係真心定搞gag

你又啱

個ig係偽生嫁喎
擺明係mmm login入去 所以先打到咁
無料爆?
Ftm真人靚完全唔靚,零氣質
(續) 依對情侶好撚嘔心2

https://lihkg.com/thread/113938/page/1?ref=ios

(續) 依對情侶好撚嘔心

https://lihkg.com/thread/102587/page/1?ref=ios

咩事得罪你
由1追到3 繼續食花生
推呀

CTY條新仔IG, 究竟佢條褲鏈係咩事

CTY條新仔IG, 究竟佢條褲鏈係咩事

好7
第三,繼續追
唔係話想幫大奶滋jenn平反
但睇ig mmm幫chanel唇膏賣廣告個段片
人地啲化妝youtuber jenn tina個啲張張相影得好靚 又focus落個嘴到
佢個幾張相又側面又dup低個頭 連個嘴都唔係好睇到
利申好憎南瓜jenn 但人地起碼都敬業先
人地啲化妝youtuber jenn tina個啲張張相影得好靚 又focus落個嘴到

吓 佢唔止收咁簡單 一張ig相收$18000
利申 朋友做PR 問過佢價

吓 佢唔止收咁簡單 一張ig相收$18000
利申 朋友做PR 問過佢價

18000影到嘴都唔見埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞