(續) 依對情侶好撚嘔心3

1001 回覆
92 Like 28 Dislike
依個post 好多怨婦八婆
無意中路過 出返去訓教先

點解成日咁多道德高地人士入嚟嘅
但我寧願睇佢都唔睇肥瓜

利申xanga年代覺得佢幾靚 宜家真係越黎越娘又唔靚但覺得佢冇咩值得屌 識插一定係插豬西肥瓜先

佢同肥瓜咪一樣淘寶貨賣幾舊水
你追下post先,佢先係淘寶貨始祖,早過肥瓜好多喎

點解一定要係兩舊屎中揀??點解唔可以兩個同時屌?香港人心態? 林鄭同薯片?
巫M新post 証明自己條婚紗裙係有去婚紗鋪'試'婚紗
.
.
.
.
.
.
.
然後自己去淘寶淘
.
.
.
.
.
.
.
然後自己去淘寶淘

雖然我都覺似淘寶貨 又唔岩身 料又好似好差咁
但好多婚紗鋪都係落咗訂俾咗錢先俾影相
除非佢識婚紗鋪嘅人
不過如果真係婚紗鋪嘅 認真倒米
.
.
.
.
.
.
.
然後自己去淘寶淘

除非佢識婚紗鋪嘅人

依家d婚紗舖十間有九間都任影唔嬲啦

不過認同最頭同最尾嗰兩句
.
.
.
.
.
.
.
然後自己去淘寶淘

除非佢識婚紗鋪嘅人

講真 同埋都好易偷影
.
.
.
.
.
.
.
然後自己去淘寶淘

除非佢識婚紗鋪嘅人

講真 同埋都好易偷影

望清楚啲個post好似係似同一條
但唔係同一條黎
佢行禮前面係啱啱掂地
但佢新post前面都係有層紗咁 同後擺一樣
唔知大家明唔明我講咩

利申眼殘
.
.
.
.
.
.
.
然後自己去淘寶淘

除非佢識婚紗鋪嘅人

講真 同埋都好易偷影

但唔係同一條黎
佢行禮前面係啱啱掂地
唔知大家明唔明我講咩

利申眼殘

有無圖 無加佢ig
.
.
.
.
.
.
.
然後自己去淘寶淘

除非佢識婚紗鋪嘅人

講真 同埋都好易偷影

但唔係同一條黎
佢行禮前面係啱啱掂地
唔知大家明唔明我講咩

利申眼殘

巫m p撚到d相又光又死白
就係唔想俾d腦殘眼殘粉睇到個巫婆人妖樣同cheap雞貨d details

留名等睇偽sam隻碎鑽求婚戒
同埋佢新嗰隻碎石包邊充大炮
留名
\(≧▽≦)/

所以佢唔敢講話唔煙 凈係話唔飲同唔賭
Lm
新個對金色平底.......
認真 咪撚搞臭連登啦http://she.com 或者babycondom啦

你係咪識佢呀
鄉下人坐親飛機要早幾粒鐘去機場拍片影寫真
就算去泰國都要倒塔咁早機 永無執輸心態

老泥m 柒少陣啦
認真 私怨既野 好心就自己開個whatsapp group數臭佢啦 唔好成班八婆係到推推推

想講好耐
點解成日咁多道德高地人士入嚟嘅

純粹覺得你地好八婆 成班女人圍埋講第個人既壞話 似種feel層相識

你睇睇 條友個袋咁靚肯定假啦 佢邊有錢買! 你睇佢個樣咁膠 肯定整過! 收到風 佢有臭狐架! 嘩!佢一畢業就整容架!

似到十足十我老母果代既女性親戚係到講是非

其實無呢度班8婆講到咁樣衰
咪又係女人一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞