(續) 依對情侶好撚嘔心3

1001 回覆
92 Like 28 Dislike
想問幫偽生求婚班 好朋友呢?
佢啲結婚相會唔會post成年...
想問幫偽生求婚班 好朋友呢?

你唔講唔記得
依個post 食花生食得好撚開心
Btw 有冇人爆多啲馮天蔓啲嘢 聽過人講過下佢好臭格 重有佢係咪入唔到大學 ? 唔知佢依家讀咩呢

佢讀bu asso 有中同同佢fd咗
個婚禮真係冇乜幸福感
Btw 有冇人爆多啲馮天蔓啲嘢 聽過人講過下佢好臭格 重有佢係咪入唔到大學 ? 唔知佢依家讀咩呢

想知佢真人點

睇過佢ig live之後覺得佢個樣好唔掂
平時睇相都正正常常

平時睇相都正正常常

係咩 我同我個fd都覺佢好撚靚
想知佢啲衰嘢多啲 問下你個fd佢平時係點啦c 打

影相影到牌子名都無
啲錢真係易賺

見有人睇唔過眼留言話佢

影相影到牌子名都無
啲錢真係易賺

見有人睇唔過眼留言話佢

推到咁光 連產品樣都睇唔到
但個人都仲咁黃黃黑黑
佢唔喪執相係咪會死

平時睇相都正正常常

係咩 我同我個fd都覺佢好撚靚
想知佢啲衰嘢多啲 問下你個fd佢平時係點啦c 打

之前都覺得佢好靚 但耐左又好似好普通咁
同埋佢/男朋友應該算有錢?

影相影到牌子名都無
啲錢真係易賺

見有人睇唔過眼留言話佢

但個人都仲咁黃黃黑黑
佢唔喪執相係咪會死

慘得過啲PR鐘意
人哋點生活關你撚事

影相影到牌子名都無
啲錢真係易賺

見有人睇唔過眼留言話佢

但個人都仲咁黃黃黑黑
佢唔喪執相係咪會死

慘得過啲PR鐘意

張相就黎光到睇唔到樣
佢唔覺自己柒果下好野

之前仲有人話佢個帖有誠意有心思
唔知宜家又點睇佢個婚禮呢

有心思同唔大搞同寒酸搞無親友搞係有分別㗎傻鳩

愛情長跑青梅竹馬以咁嘅浪漫田園派對修成正果

Anyway 祝偽生偽太百年好合
Post多d相俾我地睇下
佢唔覺自己柒果下好野

之前仲有人話佢個帖有誠意有心思
唔知宜家又點睇佢個婚禮呢

有心思同唔大搞同寒酸搞無親友搞係有分別㗎傻鳩

愛情長跑青梅竹馬以咁嘅浪漫田園派對修成正果

Anyway 祝偽生偽太百年好合
Post多d相俾我地睇下

係囉 唔post相我地邊有得'酸'吓
有日係天水圍見到巫婆同佢先生 喂大佬你都叫有人識 所以望多兩眼睇下真人係點(第一次見到真人)點知個巫婆個樣不可一世咁望住我 個樣同屋邨d死mk無分別 好似想問我望咩撚野咁款 真人其實好撚嘔心 披住塊scarf扮上菜 好心啦 落銀座買野咋 個妝濃到西咁
佢都好緊貼個post
人地#放假終於唔傾結婚
咁你個tag咩鳩野黎
諗諗下 之前想買對鞋 問佢有無貨
佢答我 no have

回禮禮物

真係笑撚左
佢答我 no have

she's english are so good
有無邊到睇到偽生食女事跡?
佢答我 no have

佢答我 no have

Goodest english
有無邊到睇到偽生食女事跡?

同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞