(續) 依對情侶好撚嘔心3

1001 回覆
92 Like 28 Dislike
佢好似好得閒咁 日目出幾個post
但大多廣告
但大多廣告

佢肯定有mon post 之前d巴絲話佢就咁曬張相加句多謝廠商就算 依家都會係story放下試色圖
但大多廣告

佢肯定有mon post 之前d巴絲話佢就咁曬張相加句多謝廠商就算 依家都會係story放下試色圖

唔試下色就冇得再收
佢幾歲?

應該都有三十啦

"教"啲咁嘅畫

雖則只係天水圍琴行仔呃個包食
但好心咪撚成日影啲細路 擺人上網 呃"老師"光環啦
字都唔識多隻

"教"啲咁嘅畫

字都唔識多隻

嘩真係好hea

"教"啲咁嘅畫

字都唔識多隻

嘩真係好hea

又成堆錯別字 誤人子弟

"教"啲咁嘅畫

字都唔識多隻

嘩真係好hea

又成堆錯別字 誤人子弟

扲水扲到好似拎酒咁

好想插佢

嗰對牛咁大嘅

鼻哥窿
點解仲有pr係咁送野俾佢

軟飯sam好撚慘 so9sad
成撚日要被迫周街周地set機影相
仲要幫老泥m托住個電話等佢 自拍大頭video

老泥m
你真係好撚柒呀
三十歲人on79少陣啦

Between 好撚鍾意睇你個巫婆鼻同對鼻哥窿

點解仲有pr係咁送野俾佢

睇中佢對化妝品需求大

個妝又濃又厚
面白到疆屍 手腳黃黃黑黑(p相另計)
對眼360度困粗黑邊
胭脂唇膏又鬥重色
配合埋核突身形+老牛聲
恐撚怖過人妖

老泥m
你真係好撚柒呀
三十歲人on79少陣啦

[/quote]
佢個鼻哥窿
屌幾年前佢仲有賣衫有幫襯過佢一次
個陣見佢自己做埋model影曬相 個價仲要唔係平 以為係好野就買黎試下
問佢野我已經好有禮貌 唔該前唔該後 佢就態度串柒柒咁 咁我當佢多客要覆所以都照買
本來想約面交 但佢話一定要係天水圍 冇其他地方揀 咁唯有揀郵寄
屌最尾寄到黎一睇就知係淘寶野
好濃妝
個陣見佢自己做埋model影曬相 個價仲要唔係平 以為係好野就買黎試下
問佢野我已經好有禮貌 唔該前唔該後 佢就態度串柒柒咁 咁我當佢多客要覆所以都照買
本來想約面交 但佢話一定要係天水圍 冇其他地方揀 咁唯有揀郵寄

屌 我都買過一次 中晒伏
問佢條裙有幾長 佢話波羅蓋上啲
一收到 真心講粗口
成兩舊水 未著個裙袋已經爛撚咗
著上身 mmm姐 你係咪矮撚到咁呀
好記得問佢有幾高 佢答165 矮我2cm 斷估唔會有事喇 點知岀晒事
著完 我唔知自己波蘿蓋幾時生上咗大脾上幾吋
依家件嘢唔知去咗邊 一次都未著過

一收到 真心講粗口
好記得問佢有幾高 佢答165 矮我2cm 斷估唔會有事喇 點知岀晒事

佢有撚165 見佢ig 答佢d fans 都好似161定162咋

老泥m
你真係好撚柒呀
三十歲人on79少陣啦

又show 鑽戒又show 名牌頸鏈wo

一收到 真心講粗口

佢有撚165 見佢ig 答佢d fans 都好似161定162咋

當年老泥m同佢老母仲聲大大咁叫人唔好拎佢d貨同淘寶比
無人揸支槍迫你地同我地買
買完唔好有意見 件貨有事係你地問題 唔關我誠信事

佢著埋鞋可能有161既

老泥m未cool牙之前 仲醜過ab個嘴
D牙又疏又凹凸不平 你信佢講野?
佢講野有幾多係真?可能連佢自己都唔知
偽生偽太

老泥m
你真係好撚柒呀
三十歲人on79少陣啦

又show 鑽戒又show 名牌頸鏈wo

很肯定佢隻戒指唔係真 唔係靚野
條鏈個鏈身都唔係咁軟賴賴嘅

得罪講句
老泥m係有閒錢嘅 就唔駛買賣淘寶野
唔駛結婚都無錢擺酒 租新郎新娘禮服
淘完條婚紗都無錢拎去改fit身咁柒樣
(九成婚紗店 座底sell你租兩套 而且兩套嘅價錢同一套只係差少少 通常新郎新娘都會一齊租 仲一定包改到fit size為止)

有經濟能力仲駛撚同個偽老公 同老豆老母同一屋簷下?痴飲痴食痴住之餘 仲要放假四人行?
個所謂老公幾時送過d咩畀佢?
求婚戒都係碎石咋

一句講哂
老泥m之所以係老泥婆 不無原因嘅
老泥m
你真係好撚柒呀
三十歲人on79少陣啦

[/size=5][/limegreen][/quote]

又show 鑽戒又show 名牌頸鏈wo [/quote]

很肯定佢隻戒指唔係真 唔係靚野
條鏈個鏈身都唔係咁軟賴賴嘅

得罪講句
老泥m係有閒錢嘅 就唔駛買賣淘寶野
唔駛結婚都無錢擺酒 租新郎新娘禮服
淘完條婚紗都無錢拎去改fit身咁柒樣
(九成婚紗店 座底sell你租兩套 而且兩套嘅價錢同一套只係差少少 通常新郎新娘都會一齊租 仲一定包改到fit size為止)

有經濟能力仲駛撚同個偽老公 同老豆老母同一屋簷下?痴飲痴食痴住之餘 仲要放假四人行?
個所謂老公幾時送過d咩畀佢?
求婚戒都係碎石咋

一句講哂
老泥m之所以係老泥婆 不無原因嘅[/quote]

屌印象中條鏈身係企身
同埋人佢隻戒改到咁大粒 反而比人覺得係cheap野
有無人可以爆多啲yan1_10既野
之前有絲爆佢做ptgf 見佢真係勁多名牌
定被人包?
點解佢咁厚臉皮 拋夫棄女擺命拜金
而家做埋啲19model. 當自己好似無生過b咁
算啦你 媽媽 不負責任個隻

老泥m仲好意思曬佢個寒酸入贅「婚禮」
仲要公開唱偽生食軟飯 嫁入去佢間40尺房 唱到幾時啊?
偽宅sam肯撚定畀親戚朋友同事笑到面都綠撚埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞