達 狗 正 式 拋 棄 香 港 市 場

706 回覆
4293 Like 93 Dislike
真係勁唔似達哥作風
係唔記得咗人設定另有內情
唔送啦達狗本來諗住唔unfollow你等你歸隊 宜家即刻unfollow 請你靜靜地番大灣區安享晚年
屌 你燥底屌人唔通仲同平時一樣語氣
轟啊 契弟走得摩咁咩
見到佢follower龜速下跌中
石頭記時代fans,文筆唔似佢

利申:已sub 大j 真hongkonger
係咪請左小編咋 講野風格都唔似佢
記得youtube有條片咩另一個人格達仔可能依家就係
如果你of5打工,點解要同老細倒米

除非連登仔混左入去
咁都叫嬲到
你哋容忍能力都幾低下
已unfollow 唔能撚洗狗教
忍埋落去啦達哥 唔講就唔講 忍到尾 咁樣真係將死自己
最尾嗰句對佢太仁慈
係祝佢臨老唔過得世 日日係大灣區俾支那屌屎忽

微辣條友
Thanks for reminding me to unfollow

你地連登仔話佢冇表態屌左成個月
人地表態就話要focus返目標
佢表態係你地屌出黎架喎 而加又割蓆
siu4
sadly u wont know sarcasm in elementary
用元朗cover緊中上環開槍呀用元朗cover緊中上環開槍呀用元朗cover緊中上環開槍呀留意翻中上環
https://lih.kg/dmKDkS
另外幫手推下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞