達 狗 正 式 拋 棄 香 港 市 場

706 回覆
4293 Like 93 Dislike
佢呢鑊真係痴咗總制呀
Unsubscribed 只要少followers 少views 佢就收皮
係我地錯!對唔住
有post屌你班傻仔又選擇性失明
如果有一個follower屌鳩你, 可能係人地問題
如果兩個folloers屌鳩你, 可能係誤會
如果十個followers屌鳩你, 可能係被煽動
如果10% followers屌鳩你, 你都覺得唔洗反省, 仲鬧返人轉頭, 咁同林鄭有咩分別?
做人無公關,食屎架啦
兒登仔係咁上下架喇
唔係跟車送貨就失業,係眼紅人地發達架喇
用元朗cover緊中上環開槍呀用元朗cover緊中上環開槍呀用元朗cover緊中上環開槍呀留意翻中上環
https://lih.kg/dmKDkS
另外幫手推下
咁多位兄弟講咁多嘢 都唔及鷹兄出一個story
好快佢就會話比人hack咗
一路冇逼佢回應,甚至覺得佢應唔應都冇所謂,但見到佢打啲嘢啲語氣用詞,令人好失望以前令人欣賞佢嘅eq高都冇埋,但明明唔係live緊

是q但啦,佢想點就點啦
達哥d fans 深黃

黃子華 淫kay個d淺黃or 淺藍,點比
人地森美今朝開咪都直接講埋件事 喊晒 達狗有幾撚多job咁撚巴閉丫
真係恨鐵不成鋼
你追住件所謂既過街老鼠黎spin做乜?
仲要句句cap到實,仲有更多比佢更仆街既你唔去講?
公開條數,全數捐俾義士/買物資,就可以考慮下
一句講哂 後生仔需要你開台心理支援嘅時候

你粒聲唔出 你應該知道有幾多後生睇你頭 聽你講

你講一句比起其他人講一百句應該有力

但係你冇講 一句都冇講 chatroom手足問起 一句都唔答

到咗第一位烈士死咗 換返嚟係你如同騎牆草一般嘅回應

從此之後 情況開始惡化 流血開始變得常見 但係你一句支援手足嘅說話都冇

雨傘嘅時候?你並唔係咁樣,希望知道你好關注社會,你會出聲支持手足。大家期待你今次一樣會支持佢地。

結果你冇,只有一句正常人都會講嘅一句

你 辜負咗手足多年以嚟同你一齊建立嘅信任,睇達哥除咗因為好笑好睇,更加係因為你貼地敢言嘅性格

但係睇嚟你到今日都唔明點解大家對你失望,全因你唔再係熟悉嘅達哥。你唔再貼地、唔再敢言

唔洗你教 已經unfollow咗 祝你前程錦繡
係黎鷹定大J直線抽擊

係咪呢個
過千正皮話唔好迫人表態
連登仔喎 笑撚死
不嬲無睇條白痴仔。7下7下
唔表態都屌得?你惡過共產黨
算啦 唔洗理佢 一個半個普通Streamer仔影響到D乜 大家手足做多D文宣工作啦影響年輕人 影響身邊既人啦 又或者花多D時間裝備自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞