達 狗 正 式 拋 棄 香 港 市 場

706 回覆
4293 Like 93 Dislike
咁多人仲講緊迫人表態
大家失望唔係佢冇表態 係變質
以往講開政治 64 而家洗版叫佢講下都當睇唔到
唔表態得一個原因 大家都知
而家仲要大包圍一齊屌趕客
有壓力唔開心個個知名度高嘅公眾人物都要面對啦 越出名越多haters添
但係唔係出個咁嘅post啊
你估大家好想放棄一個支持左咁耐嘅人咩
公眾人物都有唔同類別,唔能夠咩人都歸晒同一類
更何況達哥還拖都係網絡言語上
黑警係暴力對待,重要隱姓埋名
而且黑警係受專業訓練,達哥頂多係要做好公關

做人無公關食屎
咁睇嚟公關係一切
佢應該一直因為公關而繼續唔出聲
啲盲粉成日想spin到所有人係連衛兵
實情係個個係不滿佢變質
咪就係公關做得差囉
咁係咪所以公關做得差所以要一直追住嚟屌唔停手?
咁如果咁多人要佢表態 其實佢都要處理 無論係暗示 表明立場 點都好 咁騎牆法結果咪蘊釀到而家咁
公眾人物必須照顧fans 你管唔到fans把口
你倒果為因
係佢公關做得差所以一直比人追住嚟屌

出黎教你地unfollow unsubscribe
代言中國國產驚
而家發哂老脾屌fans仲唔夠藍?
係咪要佢話自己做左黨員先叫藍
唔係為左食兩家茶禮你估佢真係會浮水咩
因為達粉得"迫人表態"呢個point可以講
佢又講得啱.
唔啱睇, 重去睇咩 ,

重好唔洗你 死日煩住晒.
達哥依家有經理人 .
唔洗佢本人答
升 LV
FB個Admin都玩埋罵戰 教埋你unfollow
真係想拋棄舊fans 靠00後搵食
動漫節.........
連垃圾屎 都出聲 條仆街仲串77
喺伍公子台睇到條片 我而家決定屌撚埋佢老母了 估唔到會有呢日 唔撐佢就係引戰狗 仲要del人留言 仲講言論自由 收撚皮啦 屌你老母
遊戲界既蛇齋餅粽
00後係大J,笑波子天下波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞