石鏡泉道歉喎

741 回覆
15 Like 3167 Dislike
呢隻財演不嬲共狗,但大家早應該先屌爆RTHK,點撚解長期係公共電台仲要有時有科水,俾屍狗石狗之流吹上吹落囉仆街!!!
爛鬼石頭所以咪生唔到仔囉
收皮啦
話撤就撤呀
講野唔洗負責任呀
留返同法官講啦屌你老母
含撚啦垃圾
昨日於「守護香港」集會,經濟日報副社長石鏡泉批評年輕人的暴力衝擊行爲,揚言「教仔」應要用藤條及塑膠水喉通,今日黑社會立即按劇本出動,以木棍藤條襲擊香港市民。

全城罷買經濟日報包括集團旗下任何出版物

經濟日報旗下刊物

晴報 U 周刊 e-zoneiMoney 智富雜誌 經濟日報 泰業印刷
財經通訊社 經濟通 交易通 環富通經濟地產庫 (EPRC)
CTgoodjobs經濟商學院 樂本‧健 U Lifestyle U TravelHK 港生活 U Food U Beauty

https://www.facebook.com/chuhoidick/videos/612306682630802/
返上去舔屎啦
藤條?你老母,水喉通呢?當無講過?
Sorry, too late

you burn with us
我俾正評,至少佢肯撤回言論,証明道理在我們一方
唔講咁多
等天收!
屌你去自首啦
反暴力=教唆暴力
受教了
我屌佢老母
一定係佢策劃啦

所有野同佢講既全部一模一樣
借位分享,唔好忘記上環既巴打

[文宣] 我朋友整左幾幅圖
https://lih.kg/1346320
食反一年既經濟日報先啦
不必了,佢點樣道歉都改變唔到佢就係琴晚果場恐襲嘅策劃者。
平時好撚串架?乜今次咁快跪低
收皮啦 我叫受傷者撤回身上啲傷痕得唔撚得呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞