石鏡泉道歉喎

741 回覆
15 Like 3167 Dislike
你今次大撚獲
你食左條藤條我就當無數啦
收皮啦,家陣出嚟道歉?

副社長又唔撚係代表自己份報紙?

出咗你啲意見果時又唔撚見你即刻出嚟澄清?

攪到咁大鑊又出嚟話唔關你事?

做人咁閪垃圾,就番歸啦,正仆街。
呢個人黎架?
就係聽左你講,D牛屎佬先出黎打人喎!
反暴力所以教唆他人使用暴力?
你仲要係大台上面講喎,唔係平時咁傾下計喎!
食屎喇,以後都唔好睇U Magazine
有冇fb 洗版
要洗版
一定要
有冇投訴信template
Sorry文筆差
朝朝聽晨光第一線聽到佢個part都慶過火屎
2. 我是以個人名義,而並非《經濟日報》身份去參加該集會

屌即係最撚仆街就係呢種免責聲明,屌你人地請你嚟就係睇中你個身份所代表嘅認受性同號召力,每次介紹你都會同間公司掛鉤啦,人地未必想聽"石鏡泉"講嘢,但"經濟日報老闆"個銜頭即刻唔同晒啦,屌唔通睇中你有光頭大肚腩叫你上台表演空翻呀?
教唆黑社會行兇,準備身敗名裂同洗定屎忽啦柒頭
以死明志

講完
就喺你呢啲濕鳩家長諗法先會引發咁撚大鑊嘅事。

家陣你事前咁撚高調發表高見,又呢樣要打,又果樣要教,家陣出齊晒,驚呀?唔夠認自己有講過呢啲濕鳩意見呀?

信你條撚屌意見去做投資就真係慘,有乜事最後咪又係好似咁樣跳出嚟話唔撚關自己事。

正仆街。
入左監倉先道歉啦
即是做對了
請繼續做
淆底呀支那狗?咁撚廢黨一家抄你家啦
全港罷買經濟日報
屌你老母講到咁招積
https://www.facebook.com/umagazinehk/

應該要向有關集團所屬媒體反映我地嘅不滿,佢呢啲暴力宣言一定要有後果。
都知你同何妖好大咗
依家玩出火, 燒到人想 say sorry 算 ?
無咁便宜呀 ?
呢條廢老同時做節目牙斬斬,而家就縮?係台上講到好興高采烈,有理由相信係有預謀煽惑他人襲擊致造成身體傷害,警方唔係唔執法呀?

咁大個成年人唔需要為自己所講既野負責?財演果然係財演,講野唔使負責任

經濟日報諗住出句不代表本報立場就算?唔出黎強烈譴責即係暗撐佢啦,一定叫身邊人罷買罷睇
依條廢老冇料扮四條
道歉邊到有道歉既字眼出現過 除左個聲明叫「道歉聲明」咁叫道咗歉
道歉大撚晒呀~ 含撚喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞