三舊水成本,機頂盒睇ViuTV、Now、有線、開電視、港台

465 回覆
136 Like 8 Dislike
用app個playsrore search tvhk我找唔到
要root?
NOW E?
小米盒子國際版用到
萬分感謝!
睇唔到Prime嘢,咪得返Netflix用?
thanks for report
Android 4.4
我唔sure而家賣緊個隻root唔root到
4k版就係得而家賣緊個隻?
唔駛root
如果搵唔到就用web browser download apk囉
PCCW / CSL而家續約會跟NowE
舊樓冇pccw 光纖想幫襯都唔得
香港PRIME 都有THE OFFICE 睇既
香港竟然有Prime
我裝咗NowE睇番之前ViuTV啲劇,又幾好睇
教束、仇老
屌我續約得個19 router

我就係續CSL
一係上網同人收個NowE盒
一係買個Android TV Box裝NowE app (唔知work唔work)
只係睇到
- 2 個cable news 台
- 2 個now news 台
- 77台
其餘LOAD 唔到

另外樂視個盒係以前HKBN 送
google 過好似係android 6
我有chromecast同fire stick
我懷疑關codec事
試下fire stick度用,report pls
我懷疑now e盒都可能好多版本
就咁用play store search唔到巴拉個app
用browser入個playstore就淨係睇到app個資料
無得揀下載
就咁download apk又唔知去左邊,安裝唔到,因間用usb裝試下
用browser入MEGA download

all version apk
https://mega.nz/#F!AJBThCSJ!50_OpbrmX3muu57ZmmQX8g
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞