中國新說唱2019 討論區(2)

735 回覆
7 Like 92 Dislike
作品單一,團戰加佢就好完整,自己去打就完敗
第一round cream D 啲flow正到
NOUS
講真聽rap聽得明一半已經好好 仲要現場咁多回音 投票都係投氣氛 咁岩大傻係結尾所以拎翻啲票數 對面又唔出黃旭
唔知有無人留意劉炫廷 我覺得佢全集最正 合作賽真係浪費左佢
Gem食屎啦 話lilboo唔夠作品遲早都淘汰 咁你又揀佢入隊 大把人勁過佢啦
新秀同黃旭啲diss都好中point
新秀句dont diss唔知有幾多人明呢
我收番之前嗰句中意垃圾DOOBOI
今集最開心係OUT左尿布 呢條友可以留到今日都算經典
個BATTLE除咗新秀明顯潘GEM隊勝一籌
楊首歌嘛
其實 dooboi仲屎
今季好多負碌入到咁後
有句講得好岩
播撚左半季都仲係rainbow baby呀rainbow baby呀
我都覺 遺撼時辰未到
今集新秀好波
搞膽挑黃旭機
BTW 有冇人留意到新秀最後想揸爬 但黃旭JUKE佢
新秀堅抽 咁先好睇有火藥味
新秀
福克斯唱飛行隨筆 係咪又抽keyng水
Wudu 正到
rainbow baby 收皮啦小學生文筆都好過佢
劉聰put your hands up for 以下范上仲有半吊子
之前佢出dont diss幫果個那吾 但係福克斯就diss那吾
比人笑佢 同廠牌都唔幫佢
今集大傻同福克斯分別都套晒成段江湖流同飛行隨筆黎唱
大傻同黃旭去逐個逐個咁diss好正
新秀睇得出佢freestyle好有料
第三輪turbo同Doooboi有啲尷尬
比人感覺好冇貨賣聽到好悶
玩氣氛又唔炒得起咁
我覺得Wudu其實只要有個beat一啱佢發揮既話就會令人聽落好舒服同好洗腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞