[PS4/PC] Monster Hunter World [327] 喂 赤武,同我叫哂HR有999嘅入嚟

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
尋日完氣彈集氣成功
小弟百零HR盾斧無縮短 無增彈珠單刷JUNO王成功, 係屋企大叫出黎

PS. 盾斧真係好L難用, 出世果時選錯武器
攻擊面有超解高解 屬攻物攻都玩到
防禦面有gp
操作熟左就變左係爽
裝唔齊真係好難, 盾斧神就話姐, GP超解隻JUNO有時佢硬食仲打我一巴, 成個人瞓係地, 頂佢
等iceborne
聽日開始出爛輝有冇人會刷 想要把帝王麻棍
我以為你一早齊
有冇人可以帶打juno Wong
要明天,聽日先放假
依家主流係咪摸腳升lv
用緊初代PS4玩MHW
覺得好疾同埋部機做乜都好鬼慢
如果而家換Pro機 會唔會唔係好抵?
見到動漫節會場做緊$2580
可以考慮換左隻HD轉SSD,爽好多,我都係初代,打MHW好爽喎。
換ssd唔會令你打機順D架啵ching
試左個平方案先,唔得先換機,隻SSD都用得番。
SSD唔係淨係會Load快啲㗎咋咩?
睇下有無重弩巴打答一答, 唔係玩TA, 同朋友/單刷冥燈王, 會唔會出耐震? 同埋你會選裝出熱傷無效技, 定直接食貓飯出技?
因為我又想出攻大去打, 唔係散彈D數字太難睇
扮工中..............
如果身邊有朋友有pro機
建議玩下試下先
我自己試完就覺得分別唔大 係順少少

load就慢就換ssd
如果你買左pro機唔換ssd都係咁慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞