[PS4/PC] Monster Hunter World [327] 喂 赤武,同我叫哂HR有999嘅入嚟

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

留個名
呢排唔得閒玩
咁會死到個人無哂鬥志架喎

我覺得我玩一萬場都會過唔到
睇咗啦

通常睇人就好似好易,但到自己玩個陣,明明都只係跟住做,但都會手忙腳亂,貓車到癲
hr61 lm
神父
其實一般500防打Juno Wong 打中都係易貓,有盾嘅都要防3或防5先叫頂到下,想易過啲就要搵赤武或魚佬carry
學之前睇片 三角幾下就放蟲斷 再三角幾下loop
我仲差2張票就完成啦,齊票就轉打炎妃,juno wong真係打到個心很累,容錯低到

佢2個就緊係勁啦,不過其實有幾個巴打都好勁,上星期有機會同幾個一齊燒樹,佢地簡直係虐殺阿樹

不過普遍呢到啲巴打都好過街場,啲意識起碼好啲,街場我試過眠juno wong4次,4次佢都幫我輕輕拍醒佢,我嬲到rage quit
我覺得蟲棍好好玩架,我都係睇下youtube學下人玩,難下就好快上手架啦
假圖成真系列,C社員工
yes 隻雷顎都係
資源重用
好勁 係咪已經final冇得再快
先120個鐘
玩多廿倍先喇
我仲係得75hr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞