[PS4/PC] Monster Hunter World [327] 喂 赤武,同我叫哂HR有999嘅入嚟

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
有無juno王幫拖打左2日都係3貓
覺得mhw難玩過ds 隻狼係咪正常
即刻黎
機都唔想閞
把雙刀
慘瓜嗰把依家都有
屌,原來舊樣嚟
我想問下點set R3可以快速合自己想要既嘢 例如徹3同大爆G個啲 唔識較
option 果度有個遊戲快捷鍵控制, 類型1係推左菇合, 類型2係按右菇合
尋晚單刷都係差少少先過到JUNO(用盾斧但又無縮短珠又無增彈珠), 已經去到瞓覺仲要打左一排........
求集氣!!!!想自己過左先等大腿們carry
元氣彈!!!!!!!!!!!!!比D力量我
照計一樣架啵 都係要睇熟隻boss D攻擊模式就過到
定係你ds 隻狼係用外鄉人玩法過
隻狼玩到4周目可以唔用忍具打曬,格擋幾乎冇硬直
但係MH玩盾斧真係用唔到攻擊後GP,淨係識用劍轉斧/斧轉劍GP,但都係成日硬直緊就一下上貓車
有冇長槍撚?
玩到4周目姐係你都熟到有body memory喇
Mh都咁練咪得 同埋攻擊後GP姐係指迴避斬GP?
嗰下判定又短又唔實用
你斬斬斬>劍轉斧GP都做到一樣既野
BTW隻狼高周目要hard mode+鐘鬼先有難度 唔係既話仲易過一周目
搵下普通版古龍練下先
隻狼簡單過ds但難過mhw
試多幾次一周目唔用糖唔用不死斬唔用爆竹打獅子猿, 就會覺得mhw好容易
利申打隻狼時差唔多全部boss都用外鄉人/cheese, 就咁打既話連赤鬼都打唔贏
講多少少啦
道具快捷會跟道具欄save
記得set完save左先換其他道具
唔係下下都要set一次
你全部boss都用外鄉人過又點樣得出簡單過ds呢個結論
冇長槍撚 得野豬撚
我第一把雙刀就係合呢把 印象中嗰名都好中二
好似叫咩咩罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞