[PS4/PC] Monster Hunter World [327] 喂 赤武,同我叫哂HR有999嘅入嚟

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
惟一玩過輕弩散彈係 打炎妃王 用帝王冰玩到冇哂冰彈 用散2同佢正面打
兩把射d輔助彈又差唔多
但主力彈個反動同彈數都差少少

不過散彈玩落爽d
係,開槍個聲都正d,仲要好近距離圍住個頭徘徊每一槍都好似搵命博咁,好刺激

散2反動應該無架? 彈數5粒囉,要屬解2,應該無記錯,同援擊比係差少少既有得揀我都想把泥魚強d,把金色輕弩好樣衰
就係同援擊比差少少
反動中 上彈普通 vs 反動小 上彈快
5粒彈(屬解) vs 6粒彈(冇屬解)

玩散彈 我都建議玩散2 泥魚算
散3 高風險高回報 睇對龍嘅熟悉到
琴晚打左10多場街場JUNO王
得一場4輕弩過到
自已用太刀大劍打 次次去到第3次轉區就頂唔順佢瘋狂轉身拍 3貓
最快拎凱玉有咩方法
迴避填裝出現後
輕弩散彈好似有啲睇頭
徹甲 散3
講緊屬性彈個屬性上限其實同近武一樣
都係武器本身*1.3
照佢咁講 滅龍彈個上限就係180*1.3 = 234,加多54就封頂
所以屬強2Lv (+60) 已經夠
又跟神父學到嘢
咁動作值係咩黎
係。。我都係度上緊堂
求帶打炎王夫妻
用黎計傷害用 一般玩唔洗理
每把武器 每個動作都有固定動作值
動作值個大細 影響個下物理傷害

大劍真蓄 動作值大 所以玩物攻
雙刀 弓 呢d動作值細 所以玩屬攻多

上網揾有好多資料 但知完都冇咩用
正常唔會走去計數 要計用傷害網計就得
知邊個神父高輸出就freeride 邊一個就得
目前版本近戰校服 必升
垃圾黎,唔好升
信我,件裝好垃圾,冇人用
可以幫打
帶就冇資格講
曲?
一直都唔用呢套垃圾,珠位同啲技又差,影響配裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞