97巴絲吹水台(5)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

依家諗著去日本,睇下有無平機票

五六月去應該唔貴
我都想去日本未去過

我同班frd都plan緊五月去 仲等緊平機票 格下價

你地去日本邊到?
有諗住去日本但未諗到去咩地區

如果唔介意可以一齊去,東京掛我諗。

上個月搶到$63Hong Kong express機票3月中過東京

$63 平到咁

計埋雜費其實唔止$63 不過都係好平 之前都搶過
午安

你地去日本邊到?

如果唔介意可以一齊去,東京掛我諗。

上個月搶到$63Hong Kong express機票3月中過東京

$63 平到咁

Hong Kong express?

我計哂所有要2000$ 來回,好似算貴

二千來回日本仲想點 雖然有frd試過千九 但我嗰次要二千三

$63 平到咁

Hong Kong express?

我計哂所有要2000$ 來回,好似算貴

二千來回日本仲想點 雖然有frd試過千九 但我嗰次要二千三

人地話1500$左右先算抵wor

我都有聽過 但身邊冇人試過千五
午安

午安
午安

午安

晚安
午安

午安

晚安

下午安
午安

午安

晚安

下午安

安安喔
午安

午安

晚安

下午安

安安喔

台妹
自然醒係最幸福嘅事 早晨咁多位

早晨

早晨

單車大佬早晨呀
今日做咩事
個個都咁早起身
今日做咩事
個個都咁早起身

凍到唔想起身(好似係)

早晨

單車大佬早晨呀

唔好再叫我大佬,I am just a small potato

早晨

單車大佬早晨呀

唔好再叫我大佬,I am just a small potato

唔係你開po我地可能就唔會識到咁多人一齊傾計 所以大佬一定非你莫屬

五六月去應該唔貴
我都想去日本未去過

我同班frd都plan緊五月去 仲等緊平機票 格下價

你地去日本邊到?

我哋諗住京阪神 因為唔想去關東

未去過日本
邊度都想去

可以一齊去

唔想再去關西
我想睇景 我fd想買野
有冇推介

有巴打去既想跟埋去
Btw我係紅巴黎
今日做咩事
個個都咁早起身

你估我想早起咩
屌佢老尾樓上天未光就裝修
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞