97巴絲吹水台(5)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
話說星期一要交portfolio既final draft但係冇相
所以頭先set曬相機用曬腳架 開埋大燈咁係到影相擺落去
結果老媽子起身去廁所 一開門就見到我係到擺曬鋪屎又勁陶醉咁既表情 佢 望住我 然後急急腳走返入房
好羞恥呀 佢會唔會覺得我痴左線
Hi

Hi
話說星期一要交portfolio既final draft但係冇相
結果老媽子起身去廁所 一開門就見到我係到擺曬鋪屎又勁陶醉咁既表情 佢 望住我 然後急急腳走返入房

輕鬆
扮冇事
冇人記得既
Hi

Hi

又一個人既晚上

輕鬆
扮冇事
冇人記得既

對唔住但我唔小心笑左
Hi

Hi

又一個人既晚上

怎麼了
Hi

Hi

又一個人既晚上

怎麼了

孤獨一個係hall
Hi

Hi

又一個人既晚上

怎麼了

孤獨一個係hall

冇roommate 陪下玩下咩
住hall應該好開心仔
Hi

Hi

又一個人既晚上

怎麼了

孤獨一個係hall

住hall應該好開心仔

冇女

輕鬆
扮冇事
冇人記得既

柒到唔敢睇呀
Hi

Hi

又一個人既晚上

怎麼了

孤獨一個係hall

住hall應該好開心仔

冇女

早啲訓啦

輕鬆
扮冇事
冇人記得既

柒到唔敢睇呀

老母有咩柒事未見過

Hi

又一個人既晚上

怎麼了

孤獨一個係hall

住hall應該好開心仔

冇女

早啲訓啦

聽日test

輕鬆
扮冇事
冇人記得既

柒到唔敢睇呀

老母有咩柒事未見過

我一開始理解成黑仔喺廁所影相
伯母開門嚇親連廁所都唔去就入返佢房
俾定幾粒膠自己

又一個人既晚上

怎麼了

孤獨一個係hall

住hall應該好開心仔

冇女

早啲訓啦

聽日test

上完堂去做教畜
痛苦
Btw溫好未

怎麼了

孤獨一個係hall

住hall應該好開心仔

冇女

早啲訓啦

聽日test

上完堂去做教畜
痛苦
Btw溫好未

未,您讀乜

孤獨一個係hall

住hall應該好開心仔

冇女

早啲訓啦

聽日test

上完堂去做教畜
痛苦
Btw溫好未

未,您讀乜

垃圾u垃圾科

住hall應該好開心仔

冇女

早啲訓啦

聽日test

上完堂去做教畜
痛苦
Btw溫好未

未,您讀乜

垃圾u垃圾科

冇女

早啲訓啦

聽日test

上完堂去做教畜
痛苦
Btw溫好未

未,您讀乜

垃圾u垃圾科

答左=冇答

讀商

輕鬆
扮冇事
冇人記得既

柒到唔敢睇呀

老母有咩柒事未見過

俾定幾粒膠自己

後面冇錯
但係我點會係廁所影啲咁緊要既相呀

早啲訓啦

聽日test

上完堂去做教畜
痛苦
Btw溫好未

未,您讀乜

垃圾u垃圾科

答左=冇答

讀商

邊間

輕鬆
扮冇事
冇人記得既

柒到唔敢睇呀

老母有咩柒事未見過

俾定幾粒膠自己

後面冇錯
但係我點會係廁所影啲咁緊要既相呀

妳做啲咩要影埋自己個樣落去
擺曬鋪屎又勁陶醉咁既表情 同埋點解要咁影?

聽日test

上完堂去做教畜
痛苦
Btw溫好未

未,您讀乜

垃圾u垃圾科

答左=冇答

讀商

邊間

相認

hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞