97巴絲吹水台(5)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
其實我好灰突然間
唔知係咪俾人傳染
依兩年不斷灰一陣又唔灰
灰一陣又唔灰
開sem灰到完sem 開sem就好想完sem
ASSO好難捱 但我真係好想入U讀到想讀嘅嘢
如果到最後冇成果 我諗我應該真係會崩潰
但我知 兩年嘅嘢都可以帶俾我經驗 依兩年我比其他讀大學嘅同學仔賺咗好多嘢
我都知讀唔到書都有其他出路 但我估自己到時如果真係壞結果 都唔會咁易放得低
但我一諗到成果嗰part就會精神緊張 好想喊
其實我搵個地方發泄吓 同唔識嘅人講嘢好冇負擔
I like it

ASSO係好難捱好大壓力 assignment多project又有freerider 份份野都計分 真係一分都唔想蝕俾佢
壓力就一定有 但唔好成日淨係諗如果入唔返U點算 咁樣成件事最後只會物極必反
我自己做每一份野唔係諗呢份野會點樣影響我升U 而係諗我點先可以做到份野最完美最好 咁諗份人反而會開心啲 積極啲 見到份份野拎A 開心係因為個老師認同我 而唔係諗GPA又升多幾多
心理因素都可以有好大嘅影響
可能我自己份人比較樂觀啦
我覺得讀asso 博盡無憾嘅is fine
但我信有付出就會有收穫
既然妳當初都有決心要上返U
我信妳實做得到 所以加油啦絲打
如果真係仲有壓力 想發泄吓
Lihkg 巴絲 is here with you

利申:9up
其實我好灰突然間
唔知係咪俾人傳染
依兩年不斷灰一陣又唔灰
灰一陣又唔灰
但我知 兩年嘅嘢都可以帶俾我經驗 依兩年我比其他讀大學嘅同學仔賺咗好多嘢
我都知讀唔到書都有其他出路 但我估自己到時如果真係壞結果 都唔會咁易放得低
I like it

唔知點講好 but I know that feel
加油 做好自己之後 就聽天由命

多謝你啊
啱... 做到點都係個天話事
其實我好灰突然間
唔知係咪俾人傳染
依兩年不斷灰一陣又唔灰
灰一陣又唔灰
I like it

加油呀你一定得架
我都挨左一年上返大學
途中唔好成日幻想自己失敗
聽下勵志歌 eg 默默向上遊,倔強

依家上左岸,反而好掛住當時有目標,奮鬥既自己

多謝你
未試過有人叫我唔好幻想失敗
我諗我真係要試吓

點解?上咗岸就心散咗?

ASSO係好難捱好大壓力 assignment多project又有freerider 份份野都計分 真係一分都唔想蝕俾佢
壓力就一定有 但唔好成日淨係諗如果入唔返U點算 咁樣成件事最後只會物極必反
我自己做每一份野唔係諗呢份野會點樣影響我升U 而係諗我點先可以做到份野最完美最好 咁諗份人反而會開心啲 積極啲 見到份份野拎A 開心係因為個老師認同我 而唔係諗GPA又升多幾多
心理因素都可以有好大嘅影響
可能我自己份人比較樂觀啦
我覺得讀asso 博盡無憾嘅is fine
但我信有付出就會有收穫
既然妳當初都有決心要上返U
我信妳實做得到 所以加油啦絲打
如果真係仲有壓力 想發泄吓
Lihkg 巴絲 is here with you

利申:9up

多謝你巴打 打咁長
我以前都係個好樂觀嘅人嚟
但畢業之後就變到半樂半悲 唔知想點
又成日諗好多嘢
我都希望自己真係做得到
連登有愛

謝推介
四月一直話想睇我都未睇

如果熊峰巴你唔介意嘅話我spotify有個日文歌playlist可以share俾你
不過你唔好爆我出黎

要點樣做到唔爆都可以share

你俾你tg我

咁咪爆咗熊峰巴打

spotify playlist睇唔到邊個follow咗但會見到playlist建立者

係咪要down咗spotify先聽到

熊仔你做咩又改名

同問
btw 係

tg: jpmusic97
share完我改返

其實我tg裝完一次都未用過
讀大學讀到好頹,想遠走旅行下,有無人都打算sem break 好下旅行?

讀大學讀到好頹,想遠走旅行下,有無人都打算sem break 好下旅行?

好想放空下

巴打想去邊度
出去行下都好既
香港個壓逼感太大
成三點幾 位女同學仲問緊我ICT功課點做
都唔知係咪呢到啲絲打黎

好想放空下

巴打想去邊度
出去行下都好既
香港個壓逼感太大

依家諗著去日本,睇下有無平機票

五六月去應該唔貴
我都想去日本未去過

好想放空下

巴打想去邊度
出去行下都好既
香港個壓逼感太大

依家諗著去日本,睇下有無平機票

五六月去應該唔貴
我都想去日本未去過

我同班frd都plan緊五月去 仲等緊平機票 格下價
點算好 我諗唔到份portfolio點做

有咩可以幫到妳

我份portfolio要用inDesign做 都唔係問題
我kick左係寫咩內容嗰到
份人太廢又冇乜興趣
唔知有乜好寫

語言音樂運動點都有啲野叻嘅

多謝你咁講 事實上我冇樣叻
整野食okay既但係冇理由用煮野食寫四頁下話

有咩可以幫到妳

份人太廢又冇乜興趣
唔知有乜好寫

食個食譜落去

有咩可以幫到妳

份人太廢又冇乜興趣
唔知有乜好寫

食個食譜落去

個食譜落去
屌,成日寫錯字

屌佢老母
樓上晨咁早就鑽牆
嘈醒曬

今日好L凍

今日好L凍

唔係好覺,覺得同琴日差唔多
屌佢老母
樓上晨咁早就鑽牆
嘈醒曬

sosad
屌佢老母
樓上晨咁早就鑽牆
嘈醒曬

sosad

好慘
屌佢老母
樓上晨咁早就鑽牆
嘈醒曬

sosad

好慘

好眼訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞