97巴絲吹水台(5)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
點算好 我諗唔到份portfolio點做

有咩可以幫到妳
點解好似得我一個咁得閒無野做

有咩可以幫到妳

我份portfolio要用inDesign做 都唔係問題
我kick左係寫咩內容嗰到
份人太廢又冇乜興趣
唔知有乜好寫

專業廢青
啱啱執咗啲project手尾
我放棄了

咩project黎?

好驚自爆 唔知你有冇讀依科DS

你未有present咩

關於咩

有野做不過唔想做

有咩可以幫到妳

我份portfolio要用inDesign做 都唔係問題
我kick左係寫咩內容嗰到
份人太廢又冇乜興趣
唔知有乜好寫

語言音樂運動點都有啲野叻嘅
我放棄了

咩project黎?

Orange 我playlist有

Aimer,Yui,生物股長 有冇

有YUI, backnumber

謝推介
四月一直話想睇我都未睇

如果熊峰巴你唔介意嘅話我spotify有個日文歌playlist可以share俾你
不過你唔好爆我出黎

要點樣做到唔爆都可以share

你俾你tg我

咁咪爆咗熊峰巴打

spotify playlist睇唔到邊個follow咗但會見到playlist建立者

係咪要down咗spotify先聽到
其實我好灰突然間
唔知係咪俾人傳染
依兩年不斷灰一陣又唔灰
灰一陣又唔灰
開sem灰到完sem 開sem就好想完sem
ASSO好難捱 但我真係好想入U讀到想讀嘅嘢
如果到最後冇成果 我諗我應該真係會崩潰
但我知 兩年嘅嘢都可以帶俾我經驗 依兩年我比其他讀大學嘅同學仔賺咗好多嘢
我都知讀唔到書都有其他出路 但我估自己到時如果真係壞結果 都唔會咁易放得低
但我一諗到成果嗰part就會精神緊張 好想喊
其實我搵個地方發泄吓 同唔識嘅人講嘢好冇負擔
I like it
我放棄了

咩project黎?

我都未講你就答冇

謝推介
四月一直話想睇我都未睇

如果熊峰巴你唔介意嘅話我spotify有個日文歌playlist可以share俾你
不過你唔好爆我出黎

你俾你tg我

咁咪爆咗熊峰巴打

spotify playlist睇唔到邊個follow咗但會見到playlist建立者

熊仔你做咩又改名

你未有present咩

四月中先有present
依加individual個啲又無乜話做好耐
我放棄了

咩project黎?

我都未講你就答冇

sor我以為你講緊科野叫DS,咁聽都未聽過緊係答無

你未有present咩

四月中先有present
依加individual個啲又無乜話做好耐

我科科都有present
下個星期一個
3月兩個 但仲有啲individual assignment
4月一個

謝推介
四月一直話想睇我都未睇

不過你唔好爆我出黎

你俾你tg我

咁咪爆咗熊峰巴打

熊仔你做咩又改名

同問
btw 係
我放棄了

咩project黎?

我都未講你就答冇

sor我以為你講緊科野叫DS,咁聽都未聽過緊係答無

唔好意思囉

謝推介
四月一直話想睇我都未睇

不過你唔好爆我出黎

你俾你tg我

咁咪爆咗熊峰巴打

熊仔你做咩又改名

諗諗下都係中文順眼啲
無論結果點都好 我諗過程已經令你成長咗好多 希望你入返u讀想讀嘅科

你俾你tg我

咁咪爆咗熊峰巴打

熊仔你做咩又改名

諗諗下都係中文順眼啲
無論結果點都好 我諗過程已經令你成長咗好多 希望你入返u讀想讀嘅科

承你貴言
其實我好灰突然間
唔知係咪俾人傳染
依兩年不斷灰一陣又唔灰
灰一陣又唔灰
但我知 兩年嘅嘢都可以帶俾我經驗 依兩年我比其他讀大學嘅同學仔賺咗好多嘢
我都知讀唔到書都有其他出路 但我估自己到時如果真係壞結果 都唔會咁易放得低
I like it

唔知點講好 but I know that feel
加油 做好自己之後 就聽天由命
其實我好灰突然間
唔知係咪俾人傳染
依兩年不斷灰一陣又唔灰
灰一陣又唔灰
I like it

加油呀你一定得架
我都挨左一年上返大學
途中唔好成日幻想自己失敗
聽下勵志歌 eg 默默向上遊,倔強

依家上左岸,反而好掛住當時有目標,奮鬥既自己

謝推介
四月一直話想睇我都未睇

不過你唔好爆我出黎

你俾你tg我

咁咪爆咗熊峰巴打

熊仔你做咩又改名

同問
btw 係

tg: jpmusic97
share完我改返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞